reklama

Kokosová torta


reklama

Dievčatá, ako pečiete kokosovú tortu? Neviem, či je lepšie piecť kokosový korpus, alebo urobiť radšej kokosovú plnku.Je dostať niekde kokosovú arómu? Ak máte niektorá dobrý recept budem veľmi vďačná.


reklama


reklama

Andy, Ut, 22. 04. 2008 - 23:49

Ja pekávam zákusok ale aj totru , kde ide takáto kokosová piškóta : 7 bielkov a 300 g práškového cukru vyšľahať na sneh za surova - nie nad parou .
Pridať 6 lyžíc polohrubej múky a 100 g kokosu.
piškótu pečiem na mastnom papieri, veľkosť plechu 30x40cm . Piecť asi pri 175-200°C.
Krém dávam kakaový zo zlatého klasu .

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama