Kde robím chybu???
Pozrite si aj
podľa mňa na tenko máš vyvaľkanú poťahovku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no to som si aj ja myslela ale v tom chyba podla mna nie je. Alebo ze by predsa tie kraje??? ja uz neviem ((
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa to stalo pri k2, len raz som ju isla pouzit a zle to dopadlo. odkedy pouzivam WI aj ked to mam na tensie tak sa to neprederani ani nic take.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No myslíš ze je to tou K2? je pravda ze je velmi makaa, ale oproti mmf je to pre mna super vec. s mmf sa mi vzdy zle robilo ale tú hmotu wi som este neskusala a aj sa bojim. kde to dostat a ako sa to pouziva a akej je to konzistencie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
K2 to nebude,tyzdenne jej spracujeme dost kil my ju pouzivame uz 7 rokov a je v pohode,nikdy sa nam nestalo s nou nic,nikdy sa nam netrhala,netiekla a cudujem sa kolke s nou mate ake trable
ak je makka treba si ju dat stuhnut,ak tvrda ,zasa zohriat,treba ju drzat v chladnejsej miestnosti
len sa s nou naucit pracovat
prajem pekny vecer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam MMF a robí sa mi s ňou super,raz som si objednala K2 a bola to katastrofa-mäkké,trhalo sa mi to,lepilo......
potom som si kupila WI,poťahovala som s ňou bielu na PSP a to bola jedna báseň-na prvý šup,som to vyvaľkala ,potiahla zahladila a bola som nadmieru spokojná!!!!!!!!!!!!!Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No chválite tu tú wi ale nikto mi nepovedal kde to dostat a ako sa s tym robi???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V obchodikoch-vpravo dolu.Ja ju kupujem v Sugar arte alebo v Koruna plus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Minule mi prisla z Koruny za 3 hodiny-ambulantny rozvoz.A je aj po kilach.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A to mi za kolko príde? lebo idem robit na buduci tyzde dve torty a mam z toho hlavu v smutku ze ak to takto dopadne tak sa na to vykaslem. a cím to rozrabam? mozem solamylom?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to je balené len po 7 kg? to je vela! a po kile sa neda kupit???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
phalbala
v T-Fornaxe v pečení hrou v DCA ti pošlú aj 1kg. A mne sa dobre poťahuje aj Damou Pasta a je lacnejšia ako WI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte mozem sa opytat co je WI a co MMF viem ze som to uz raz citala ale uz neviem a ta WI napriklad z 1kg kolko potiahnem torty? take klasicke okruhle chcela by som vyskusat nieco nove zatial som robila zo suseneho mlieka som s tym spokojna ale treba skusat aj ine vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
obe su to hmoty na potahovanie ale presne neviem co je wi. ale mmf sa vyraba z cukríkov, praskového cukru, cery, kyseliny citronovej, asi najlacnejsia hmota. teda aspon co som ja robila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
WI-je poťahovacia hmota najvyššej kvality-zatiaľ čo som skúšala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takze si s nov spokojna? a mozes mi napisat ze z 1kg hmoty kolko potiahnes torty?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak ti môžem ja napísať, z 1 kg som poťahovala malú (tam z poťahovky aj niečo zostalo)aj veľkú okrúhlu (p. 22 a 26 cm) a aj srdce v.32 cm. Teda na každú tortu 1 kg. Ale na tortu veľkosti plechu to 1 kg už bolo málo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
1. asi natenko vyvalkana potahovka, ja uz radsej nesetrim, lebo sa mi to trhalo... ak mas tenku potahovku, ani zehlickou to nevyzehlis, ozaj je lepsie nesetrit na nej a nepotahovat velmi studenu tortu, lebo potahovka na nej rychlo tuhne a potom sa aj orosi a zehlicka sa neda suchat.
2. ty si parizskym kremom potierala tu tortu a potom si na nu dala potahovku? Do parizskeho ide slahacka, nie? a ta by nemala byt pod potahovkou, lebu ju rozpusta ... lepsie je potriet tortu maslom ak ti krem nevystane
to su moje skusenosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no, tiež si myslím, že ten parížsky tomu nijako neprospel....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no vyborne takze... zeby to bolo tym parízskym? a aky krem davate pod potahovku???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no pokiaľ ja viem, už tu bola o tom reč x-krát-pod poťahovku krém maslový, žiadny odľahčený šľahačkový, tvarohový ani nič podobné, lebo ten poťahovku topí! nech sa darí..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pod poťahovku dávam,ale falošný parížsky a je v pohode.Parížsky čo sa vyšlahá bez masla pod poťah nieje vhodný. Ale trhanie poťahovky určite nespôsobuje ani jeden.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa tiež už stalo že som chcela z 1 kg hmoty poťiahnuť veľkú tortu , tak som to musela rozvalkať na tenko a vtedy sa mi to na bokoch potrhalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
stankad poslala som ti mail prosim mrkni na nho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte! Dnes som konečne dokončila tortu k PSP pre synovca. Neviem prečo, ale vždy sa mi poťahovka prederaví. Zákonite po bokoch. Už som z toho na nervy, vždy to musím nejako maskovať a s tým je veľa roboty. Urobila som podkladový krém z tých vajíčok šlahaný nad parou ale nevystalo mi to lebo som ním aj plnila tortu a tak som opat musela dať parížsky a ked sa mi ta potahovka po krajoch potrhala bola to hotová katastrofa. Pred nanasanim potahovky som to s tým vrchným krémom dala aj do chladnicky ale aj tak to nie je také pekne rovnomerne a nedalo sa mi to ani pekne zehlickou vyhladit. Kde robím chybu??? Asi sa prílis snazim