reklama

orechové laskonky-problém

Tamik , 09. 07. 2009 - 22:47

reklama

Kde robím chybu.Robila som laskonky.Doteraz som ich robila iba z bielkov. Ako vymalované, jeden ako druhý.Teraz som pridávala kokos, tie sa vydarili, ale tie do ktorých som dala orechy,niekde som čítala že treba pridať aj múku, tie sa mi rozlievali, no niečo strašné.Poraďte mi keď máte s orechovými skúsenosť.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Erika73, Št, 09. 07. 2009 - 23:16

Ja robím laskonky orechové,bez múky a nikdy sa mi neroztiekli.Môj recept:5 bielkov a 40dkg kr. cukor šľahať nad parou.Keď je sneh lesklý odstaviť a vmiešať 10 dkg mletých orechov.

ja davam na 10 bielkov 150g orechov 2PL polohrubej muky a 600g pr. cukru a nerozlievaju sa nech sa dari

aj mne sa to stalo, ale až pri posledných. Na koľko stupňov pečiete a ako???
Ďakujem!

kokso, tak to iné, . . . Ja čo mám recept a čo som tak aj robila, tak asi na 120 C. A potom asi 20 minut 80 C a pootvorené dvierka. A asi ako dlho to sušíš?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama