K2 alebo WI?
Pozrite si aj
no ja som zacinala s marcipánom zo sus. mlieka, potom K2 bola som s nou velmi spokojná ale ako som zacala robit s WI tak to je nieco fantastické, dobre sa natahuje ked sa potahuju torty neláme sa netrhá a ozdoby dobre vytvrdnú.Moj názor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja najviac pouzivam MMF-z ekonomickych dovodov,ale podla mna je najlepsia hmota WI.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoznacne WI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale aj spod WI je to mazľavé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to fakt?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale veď to nie je chyba, WI je perfektná hmota aj na modelovanie aj na poťahovanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale pri jedení je tá mazľavá hmota nechutná...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to len roztopený cukor a asi nejaká iná prísada, to isté mi spravilo zo začiatku aj WI, teraz neviem, dlho som s ním pre nás nič nepoťahovala, ale veľmi veľa tôrt som robila s Damou a nikto sa na to nesťažoval, že by mu to prekážalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som napredovala tak isto ako Maculka, takže WI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a nemáš to mazľavé s WI?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
wi je pani hmota je jedna z najlepsich
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
giemonka, chcem sa opýtat, skušala si teda potahovat s Wi a ako sa s nou robilo? je lešia ako K2?..ja mam doteraz skusenosti len s K2 a chcem vyskúšat aj WI.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ktorá hmota je lepšia na poťahovanie, poddajnejšia? K2 alebo WI? K2 som už skúšala, a skúšala som aj PDT. S PDT sa mi veľmi dobre poťahovalo, ale konečný výsledok sa mi nepáčil. Keď sa torta krájala, hmota bola mazľavá, "nechutná". K2 pekne stuhla a má aj vynikajúcu chuť. Problémom však bolo poťahovanie. Zakaždým sa mi zvlnila. No a WI som neskúšala, ale počula som naň chvály. Kam by ste ho zaradili? Ďakujem.