reklama

K2 alebo WI?


reklama

Ktorá hmota je lepšia na poťahovanie, poddajnejšia? K2 alebo WI? K2 som už skúšala, a skúšala som aj PDT. S PDT sa mi veľmi dobre poťahovalo, ale konečný výsledok sa mi nepáčil. Keď sa torta krájala, hmota bola mazľavá, "nechutná". K2 pekne stuhla a má aj vynikajúcu chuť. Problémom však bolo poťahovanie. Zakaždým sa mi zvlnila. No a WI som neskúšala, ale počula som naň chvály. Kam by ste ho zaradili? Ďakujem. Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

maculka, Ne, 09. 05. 2010 - 21:15

no ja som zacinala s marcipánom zo sus. mlieka, potom K2 bola som s nou velmi spokojná ale ako som zacala robit s WI tak to je nieco fantastické, dobre sa natahuje ked sa potahuju torty neláme sa netrhá a ozdoby dobre vytvrdnú.Moj názorÁno Áno Áno Áno Áno Áno

Ja najviac pouzivam MMF-z ekonomickych dovodov,ale podla mna je najlepsia hmota WI.Slnko

LHOLLA, Po, 10. 05. 2010 - 11:57

ale veď to nie je chyba, WI je perfektná hmota aj na modelovanie aj na poťahovanieÁno

LHOLLA, Št, 13. 05. 2010 - 11:35

je to len roztopený cukor a asi nejaká iná prísada, to isté mi spravilo zo začiatku aj WI, teraz neviem, dlho som s ním pre nás nič nepoťahovala, ale veľmi veľa tôrt som robila s Damou a nikto sa na to nesťažoval, že by mu to prekážaloSlnko

norika1, Pi, 04. 06. 2010 - 22:34

giemonka, chcem sa opýtat, skušala si teda potahovat s Wi a ako sa s nou robilo? je lešia ako K2?..ja mam doteraz skusenosti len s K2 a chcem vyskúšat aj WI.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama