
reklama
keď neviete čo so zvyšnými bielkami...
Ingrediencie
5 | kusy | bielok |
150 | gramov | cukor krupica |
50 | gramov | orechy |
50 | gramov | Palmarin |
150 | gramov | polohrubá múka |
50 | gramov | čokoláda |
50 | gramov | kokos |
želé cukríky |
Postup
Bielky našľaháme do jemnej peny potom pridám cukor a ušľaháme sneh.
Do snehu jemne zamiešame rozpustené vlažné maslo alebo Palmarin, pridáme polohrubú múku a postupne orechy, kokos, čokoládu a cukríky.
Zmes spojíme a nalejeme do vymastenej a vysypanej formy na chlebíček.
Pečieme pri teplote 170°C.
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Ďalšie recepty