jazierko
Pozrite si aj
áno Veronika, poriadne tú jamu potri maslovým krémov. Ja nerobím so želatínou, ale s agárom, lebo ten rýchlo stuhne, ale keď poriadne dáš krém, potom nech to dobre stuhne, tak so želatinou by to malo byť dobre, ale nemám odskúšané. AHOJ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veronika ja by som to nerobila so želatinou ale s agarom /želatina sa používa väčšinou v studenej kuchyni/ namiesto krému môžeš použiť aj svetlý lekvár ale ked sa rozhodneš krémom tak pri zalievaní dávaj pozor na teplotu agaru lebo ked veľmi teplým zaleješ,tuk sa roztopí pod agarom a jazierko bude vyzerať ako zamrznuté
/želatina pomali tuhne/ veľa šťastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
DAkujem
Vám dievčata.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
DAkujem
Vám dievčata.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
DAkujem
Vám dievčata.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som volila radšej želatinu, práve pre to že sa dá použiť skoro studená... jazierko poriadne potrieť maslovým krémom, dať schladiť celú tortu a až potom použiť želatinu...a ak sa dá na malé množstvo vody sáčok práškovej želatiny a tá sa vleje do vychladenej torty je to stuhnuté raz dva... želatína má čírejšiu farbu ako agar, ale zas záleží aké jazierko to má byť...držím palce aby to vyšlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pekný večer,
prosím Vás viete mi niektorá poradiť?? Chcela by som urobit na torte jazierko vyplnene zelatinou. a povrch obtiahnut MMF.Viem vsak ze mmf sa po d zelatinou topi.... Mam predstavu, ze vydlabem do torty jamu a potom tam nalejem zelatinu.Mam to predtým potriet maslovým kremom?? Alebo čím? Alebo mate nietorá iný postup alebo nápad??
Vopred dakujem všetkým