reklama

hrudky v marcipane

Denca , 07. 03. 2009 - 21:35

reklama

spravili sa mi hrudky so suseneho mlieka v marcipane,trebalo to preosiat?PoradteHambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

Denca, ja vždy preosievam aj sušené mlieko aj cukor. Mohol to spôsobiť aj cukor, ak nie je dobre zomletý a obsahuje veľa kryštálov.Aj sušené mlieko obsahuje malé hrudky. Odporúčam preosievať. Mrkám

mne sa to stalo aj s preosiatym ,ale s odtučneným.S polotučným nikdy.dobre premiešaj suš. mlieko s cukrom a tak to preosej.

Mne sa to stalo aj s polotučným a preosiatym. Teraz premiešam najprv sypké suroviny, potom pridám bielko, arómu a vodu a nakoniec roztopenú Ceru.

Lorna, Ne, 08. 03. 2009 - 08:57

Ja zase ceru nedávam a nikdy sa mi to nestalo.. Sušené mlieko odtučnené a cukor preosejem, zmiešam, pridám kúsok bielka, arómu a vodu..:)

LHOLLA, Ne, 08. 03. 2009 - 14:26

mne sa to stalo s polotučným aj preosiatym, a myslím, že to bolo tým, že som ho pridávala nakoniec, teda hmota sa mi lepila a postupne som pridávala aj cukor aj mlieko po troške a mlieko sa dobre nerozpustilo a zostali v ňom hrudky.

fani, Ne, 08. 03. 2009 - 19:58

Hrudky sa ti urobia ja vtedy, keď máš preosiate sypké suroviny,ale pomaly miesiš marcipán a zapracuješ do neho malé,už mierne zatvrdnuté čiastočky hmoty.Kvietok Kvietok Kvietok Musíš miesiť veľmi šikovne, aby sa ti to nestalo.Zlomené srdce Zlomené srdce

Denca, je to kvalitou mlieka a cukru. Ja som nepreosieval, ale posledne som to spravil a zhrozil som sa nad tým bordelom čo tam bol.

mne sa to stava, ked preosejem cukor a susene mlieko, ale predtym ako pridam vodu a olej, tak ich nezamiesam, vtedy mi ako keby zhrudkovatelo mlieko... treba preosiat a dobre premiesat, ale stavalo sa mi to aj ked je nizkotucne sus.mlieko.Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama