Gumené kokosky
Pozrite si aj
Stalo, ak som mala teplejšiu rúru a zvonku sa rýchlejšie dopiekli. Ale teraz už dávam pozor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak si pred kokoskami už niečo piekla, asi si mala teplejšiu rúru. Kokosky sa musia sušiť, teda na nižšej teplote a dlhšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Florentský gaštanový koláč
P o t r e b u j e t e : 3 lyžice hrozienok, 250g gaštanovej múky, štipku soli, 3 lyžice olivového oleja, 3 lyžice píniových orieškov.
P o s t u p : Hrozienka zalejte teplou vodou. Múku zmiešajte s trochou soli, 2 lyžicami oleja a do vzniknutej zmesi pomaly pridávajte 450 ml vody; vypracujte riedke cesto a vylejte ho do tortovej formy s priemerom 23 cm. Povrch cesta posypte scedenými hrozienkami a orieškami. Potom cesto pokvapkajte trochou oleja a pečte 50 minút pri teplote 190 stupňov Celzia. Vytvorená sieť prasklín na povrchu koláča bude signalizovať, že koláč je hotový (z formy vyberte koláč až po vychladnutí).
Neskúšala som ho len som našla na internete niečo z gaštanovej múky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,
?
Stalo sa vám niekedy, že kokosky ostali po sušení v el. rúre gumené
Ako dlho ich treba šľahať?
Kde robím chybu?
P.s.:Nerobím ich prvý krát a ešte sa mi to nestalo.
ďakujem