grilazove platy
neviem co tym myslis, grilazove platy,lebo grilaz sa robi z upaleneho cukru s orechami ,po stuhnuti sa pomelu a pridavaju sa do kremu treba konkretnejsie,lebo u nas taky vyraz nepoznam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lia, už dávno som chcela robiť krém s pomletým karamelom, len nemám konkrétny recept. Nerozpusti sa mi ten karamel v pudingovo maslovom kréme?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to vziadnom pripade,pretoze karamel je ako pomlete orechy,to by si musela ten krem varit aj stou grilazou a to sa nevari to sa pridava uz do hotoveho kremu podla chuti,my stale robime taketo kremy ako ty,a dost rokov
navyk z roboty
,vo vyrobniach sa robieval iba krem z kremoveho prasku[puding]pridanim masla ,alebo ineho tuku
karamel si urobis tak ze si das rozpustit krystalovy cukor kolko chces,ked je rozpusteny pridas si trocha orechov, este spolu premiesas,vylejes do pomastenej nadoby a nechas stuhnut,
potom si to trocha pobuchas, aby sa polamal a pomelies na orechovom mlynku a pridas do kremu,na to nepotrebujes recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá , surne potrebujem recept na grilazové platy na tortu. Dakujem za pomoc.