reklama

este raz prosim o radu


reklama

prosim vas este raz o radu ako sa pouziva vyval.podlozka a ako sa potahuje torta aby sa vzor neznicil? a este ma zaujima,ako sa robia volaniky na spodnom okraji torty ako na tejto http://www.tortyodmamy.sk/?q=svadobne/ruzove-srdce prosim poradteSmútok Smútok Smútok Smútok Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

merlin, Št, 30. 04. 2009 - 21:25

ja podlozku nepouzivam marcipan rozgulam na stole a podsypam solamylom apotom to natocim opatrne na valcek a prilozim si na spodnu cast a pomaly to otacam akladiem natortu apo uhladeni si dolu nechas okolo celej torty asi 2cm a na to robis volanPohoda Pohoda Pohoda Zlomené srdce

Ivanula,ak myslis vzorovanu podlozku,tak ja nerobim ako je v navode-vyvalkat marcipan na podlozku,ale naopak.Vyvalkam marcipan,na to prestriem podlozku a prejdem valcekom.Aby sa vzor nenzicil,nevyhladzujem vela,ale iba jemne.
A volan robim tak,ako pise merlin a tu cast,ktora vycnieva,tvarujem ceruzkou.Robim vlnky.Pozri moju tortu,ktoru som robila svojej sestre.Tam su volaniky vacsie,ale to iste mozes urobit aj v mensom prevedeni.Kvietok Kvietok Kvietok

veva, Pi, 01. 05. 2009 - 11:39

aj ja robím s tou podložkou ako píše lilyyyyyyy,prvýkrát som robila ako píšu na návode že rozvalkat marcipán rovno na podložke,ale potom som mala zničený vzor

Peta, So, 02. 05. 2009 - 20:10

ahoj , určite si najprv rozvaľkaj hmotu a potom odtlač pomocou valčeka, ale pozor aby si sa na jedno miesto nevrátila viac krát lebo sa ti posunie aj vzor. tak veľa zdaru.

veva, So, 02. 05. 2009 - 20:33

a hlavne si tú podložku pocukruj,lebo stalo sa mi už aj to,že sa mi to na podložku prilepilo

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama