este raz prosim o radu
Pozrite si aj
ja podlozku nepouzivam marcipan rozgulam na stole a podsypam solamylom apotom to natocim opatrne na valcek a prilozim si na spodnu cast a pomaly to otacam akladiem natortu apo uhladeni si dolu nechas okolo celej torty asi 2cm a na to robis volan
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ivanula,ak myslis vzorovanu podlozku,tak ja nerobim ako je v navode-vyvalkat marcipan na podlozku,ale naopak.Vyvalkam marcipan,na to prestriem podlozku a prejdem valcekom.Aby sa vzor nenzicil,nevyhladzujem vela,ale iba jemne.
A volan robim tak,ako pise merlin a tu cast,ktora vycnieva,tvarujem ceruzkou.Robim vlnky.Pozri moju tortu,ktoru som robila svojej sestre.Tam su volaniky vacsie,ale to iste mozes urobit aj v mensom prevedeni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja robím s tou podložkou ako píše lilyyyyyyy,prvýkrát som robila ako píšu na návode že rozvalkat marcipán rovno na podložke,ale potom som mala zničený vzor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj , určite si najprv rozvaľkaj hmotu a potom odtlač pomocou valčeka, ale pozor aby si sa na jedno miesto nevrátila viac krát lebo sa ti posunie aj vzor. tak veľa zdaru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a hlavne si tú podložku pocukruj,lebo stalo sa mi už aj to,že sa mi to na podložku prilepilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim vas este raz o radu ako sa pouziva vyval.podlozka a ako sa potahuje torta aby sa vzor neznicil? a este ma zaujima,ako sa robia volaniky na spodnom okraji torty ako na tejto http://www.tortyodmamy.sk/?q=svadobne/ruzove-srdce prosim poradte
