cokotransfer
Pozrite si aj
Ja mam info ze sa pouziva 58 percentna.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslela som ci varova alebo polevova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lubka, ja som robila uz cokotransfer velakrat, pouzila som cokoladu - cocky, cim vyssi podiel kakaa tym lepsie (kupis napr. v t-fornaxe). masla sa robi tak, ze si najskor nastrihas na pruzku foliu, na nu vylejes roztopenu cokoladu (nesmie byt prilis horuca, najlepsie vlazna, ked omocis prst, tak nesmie palit) a rozotries. nechas trosku pri izbovej teplote stuhnut a spojis konce do tvaru slzy, postavis na hranu a mozes dat do chladnicky, nic sa nestane, neboj. len to pomoze v tychto horkach. a po chvilke vyberies a das dolu foliu. vzor zostane na cokolade. no a potom pekne skladas maslu, vzdy pod kazdu cast das trosku roztopenej cokolady na prilepenie. nech sa dari.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som nedávno robila túto čokoládovú mašľu http://www.tortyodmamy.sk/?q=ozdoby-foto-postupy/cokoladova-masla( nemala som čokotransfer, tak som použila občajnú pevnejšiu fóliu ) a robila som ju z čokoládovej polevy Carla - tá čo ju predávajú v 100 g balení a na obale je nakreslená bábovka.
Pracovalo sa mi s ňou veľmi dobre, mašľa drží, neláme sa. Ono musíš dať hrubšiu vrstvu tej čokolády ináč sa ti bude lámať a bude krehká - tak som robila prvýkrát - že som dala dosť tenkú vrstvu čokolády na fólliu, no a len čo som sa jej dotkla, už sa polámala.
Ja som spojené pásiky ( teda hotové ušká ) dala na chvílinku do mrazničky a potom som krásne tú fóliu dala dole. Zliepala som tak, že som si poskladala spodok, do stredu naliala roztopenú čokoládovú polevu a potom som sladala ďalšie poschodia s tým, že som ušká ponorila do tej roztopenej čokolády a potom znova do chladničky stuhnúť.
Pomohol mi tento fotopostup ( len sa asi budeš musieť prihlásiť ) http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=275&t=47&p=184078&hilit=%C4%…
Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím už všetko s 50% z Lidla, je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sikulky dakujem Vam za dobry popis tak to vyskusam pekny den
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte babulky potrebovala by som poradit aku cokoladu pouzivate na cokotransfer, a ked sa to da do chladnicky na 10 minut nestvrdne to moc a nelame sa to daKUJEM za radu, a neviete niekde postup na tu maslu navrch