reklama

Čokoládové filigrány


reklama

Dievčatá, prosím Vás, ako robíte čokoládové filigrány". (Takéto: http://www.tortyodmamy.sk/?q=zakusky/dievcata-myslite-taketo ).
Kúpila som plastovú formu (trochu pevnejšie ako bonboniéra) a neviem, či sa to niečim potrie, alebo či sa len naleje čokoláda. ĎakujemZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

martah, Št, 01. 07. 2010 - 08:07

Ja som robila čokoládové filigránky na semifredá a do plastovej formy som naliala rozpustenú čokoládu s maličkým množstvom cery, dala poriadne stuhnúť a pomaly vylúpla. Niektoré sa zlomili, tak som ich dala opäť roztopiť a naliala znovaMrkám Zlomené srdce

pumpel, Št, 01. 07. 2010 - 12:51

netreba na to formu,stačí roztopiť čokoládu-bez tuku,trocha ju nechať ochladiť,aby nebola veľmi horúca,ale ani nie studená a na papier na pečenie striekať formy aké ťa napadnú-môžeš si ich ajnajprv predkresliť.nechať stuhnúť a potom dávať opatrne dole.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama