Čokoládové filigrány
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja som robila čokoládové filigránky na semifredá a do plastovej formy som naliala rozpustenú čokoládu s maličkým množstvom cery, dala poriadne stuhnúť a pomaly vylúpla. Niektoré sa zlomili, tak som ich dala opäť roztopiť a naliala znova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
netreba na to formu,stačí roztopiť čokoládu-bez tuku,trocha ju nechať ochladiť,aby nebola veľmi horúca,ale ani nie studená a na papier na pečenie striekať formy aké ťa napadnú-môžeš si ich ajnajprv predkresliť.nechať stuhnúť a potom dávať opatrne dole.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dievčatá, prosím Vás, ako robíte čokoládové filigrány". (Takéto: http://www.tortyodmamy.sk/?q=zakusky/dievcata-myslite-taketo ).

Kúpila som plastovú formu (trochu pevnejšie ako bonboniéra) a neviem, či sa to niečim potrie, alebo či sa len naleje čokoláda. Ďakujem