reklama

Čokoláda na varenie


reklama

Ahojte,
neviete mi poradiť, aký je rozdiel medzi čokoládami na varenie napr. Orion, Figaro a váženými? Pretože jedna farbí plnku menej, iná viac. A je rozdiel aj v chuti.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Doma zbožňujeme čokoládové koláče. Ja ti môžem len za seba povedať, že za kvalitu sa platí a tak je to aj s váženými čokoládami.Podľa niektorých sa do vážených už nemá dávať tuk, ja ich nepoužívam, lebo mi chutia nie čokoládovo ale nugátovo. Preto som bola prekvapená s čokoládou 200G s Lidla je tmavá a nemá žiadne hrčky pri rozpustení a je krásne lesklá a pomerne lacná, ale každá kuchárka má určite v obľube inú.

erika.t, Po, 16. 03. 2009 - 10:51

ja sa tiež prihováram za čokoládu z lidla je naozaj dobrá 200g "Fin Carré" Kuverture

Čokoládu z Lidla môžem len odporučiť. Má fantastickú chuť a je krásna tmavá.Mrkám

aninaB, Po, 16. 03. 2009 - 17:17

čokoláda z Lidla je naozaj dobrá, nerobí hrudky, je krásne tmavá, chutná a dobre sa s ňou pracuje, už používam len tú

klara., St, 18. 03. 2009 - 13:11

tiez mam dobre skusenosti s cokoladou s lidl, lahko rozpustna bez hrciek.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama