reklama

čoko plnka


reklama

Prajem krásny dník,prosím keby niekto bol ochotný sa podeliť o receptík na dobru čokoladovu plnku.Chcela by som vyskušať niečo ine.Veľmi pekne ďakujem ...Kvietok Slnko Slnko Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

400ml mlieka 5 žltkov 4 pl hlad. muky všetko vymiešam ponornym nmixerom a varím počas varenia 1 var. čokolau pridam a ked sa urobia hrudky tak znova rozmixujem po vychladnutí 400g palmarinu s 250g praš. cukor do toho čokoladovy puding ja robim iba tam a je super.

silviav, Št, 02. 02. 2012 - 00:10

Julka,rada by som skusila tuto plnku,len ten puding co sa tam pridava,to riadne uvareny 1 puding na pol litra?alebo ako....aby som to nejako nepokaslala...dakujem Slnko

sona7, St, 09. 06. 2010 - 20:10

...ja tento 6celych vajec a 40 dkg cukor krystalovy ,trepem nad parou ,pridam polku cokolady na varenie,odstavim ked je horuci a roztopeny cukor a necham vychladnut,potom pridam 2 masla, alebo hery vymiesanej ,je super...

Oliv, St, 09. 06. 2010 - 18:42

2 kysané smetany ušlehat a do nich dát 200g rozpuštěné vlažné čokolády (hořké na vaření). Krém je výborný a lehký.Vyplazený jazyk

adaso, St, 09. 06. 2010 - 19:48

1 zlaty klas,
3dcl vody,
pol sacka kakao
pol coko na varenie
400g masla
150g kr. cukru
1 vanilkovy cukor
2 gastanky

uvarime kakao, zlaty klas, vodu a cukor. Do horuceho pridame coko na varenie a potom gastanky. Do masla pridame vychladnuty krem.
Je naozaj super čokoládová (spočiatku trošku redšia ale v chladničke dobre stuhne)

zlatat, St, 09. 06. 2010 - 20:30

Toto vyzerá báječne Vyplazený jazyk - prosím ťa, najprv ju dáš riadne stuhnúť do chladničky a až potom natieraš na korpus? Nepustí sa veľmi v tomto teple?
Teda je vhodná aj do svadobnej torty?

tie gaštanky - celé tyčinky alebo len dva čokoládky z dezerta ? Hambím sa

adaso, Št, 10. 06. 2010 - 13:51

No, zlatat, ked som ju hned natierala, trosku bola taka redsia, ale potom naozaj krasne stuhla. A ja ju tiez budem davat do svadobnej torty, tak dufam, ze to bude OK. A andulika 2 cele tycinky - ladove gastany

Alena R, Pi, 11. 06. 2010 - 10:08

robím podobný, ale do mlieka, s vodou sa mi zdá menej lahodnýKvietok Slnko Kvietok

zlatat, Pi, 11. 06. 2010 - 22:02

Poznáte puding od Dr. Oetkera Horná čokoláda? Je to nejaká novinka. Minule som ho vyskúšala a viete aká dobrá čkoládová plnka z neho bola? Boi v ňom maličké kúsky horkej čokolády.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama