chladenie torty
Pozrite si aj
no s K2 to je bežný problém, je to spôsobené zmenou teploty takže sa snáž ľudom vysvetliť, že to je prirodzené(hlavne v lete). A inak niektoré dievčatá znižujú teplotu v chladničke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja neviem, ja mám asi nejakú čudnú chladničku, ale mne sa to ešte nestalo ani s K2 ani s inou hmotou...A to mám chladničku novšieho typu a ide skôr "na plné gule"
Je to teda fakt tou teplotou????????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To nakoľko sa torta orosí je výsledkom kombinácie faktorov.
Kondenzácia ,ako taká je nevyhnutná,ale to ako veľmi sa torta orosí závisí od toho ,aká je vzdušná vlhkosť a rozdiel teplôt chladnička ,kuchyňa.
Mne sa osvedčila teplota v chladničke 7 stupňov a strážiť vlhkosť v kuchyni.
S počasím ,ako takým nič neurobím ,ale zapnuté odsávanie ,vetranie kuchyne ,vytieram dosucha dlážku atď...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ariela, si jednotka, takyto vyklad s alen tak nevidi...
tvoje hobby je skumat chemicke reakcie popri pekarcine?
co sa tu clovek vsetko nedozvie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za rady, asi by som mala vymenit tu nasu staru chladnicku a veru strazit vlhkost.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vie mi niekto poradit, ako chladite uz hotovu obalenu tortu? Ja obalujem s K2, ale vzdy, ked ju dam von z chladnicky, tak sa mi zarosi. Co mam urobit, aby bola stuhnuta, ale nie orosena?