reklama

chladenie torty


reklama

Vie mi niekto poradit, ako chladite uz hotovu obalenu tortu? Ja obalujem s K2, ale vzdy, ked ju dam von z chladnicky, tak sa mi zarosi. Co mam urobit, aby bola stuhnuta, ale nie orosena?

Pozrite si aj


reklama


reklama

kubka, St, 30. 09. 2009 - 23:10

no s K2 to je bežný problém, je to spôsobené zmenou teploty takže sa snáž ľudom vysvetliť, že to je prirodzené(hlavne v lete). A inak niektoré dievčatá znižujú teplotu v chladničke.

Rebeka7, Št, 01. 10. 2009 - 09:19

Ja neviem, ja mám asi nejakú čudnú chladničku, ale mne sa to ešte nestalo Prekvapenie ani s K2 ani s inou hmotou...A to mám chladničku novšieho typu a ide skôr "na plné gule"Váľam sa od smiechu po podlahe Je to teda fakt tou teplotou????????

Ariela, Št, 01. 10. 2009 - 09:52

To nakoľko sa torta orosí je výsledkom kombinácie faktorov.
Kondenzácia ,ako taká je nevyhnutná,ale to ako veľmi sa torta orosí závisí od toho ,aká je vzdušná vlhkosť a rozdiel teplôt chladnička ,kuchyňa.

Mne sa osvedčila teplota v chladničke 7 stupňov a strážiť vlhkosť v kuchyni.
S počasím ,ako takým nič neurobím ,ale zapnuté odsávanie ,vetranie kuchyne ,vytieram dosucha dlážku atď...

Ariela, si jednotka, takyto vyklad s alen tak nevidi...Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie tvoje hobby je skumat chemicke reakcie popri pekarcine? Tlieskam co sa tu clovek vsetko nedozvie?Slnko Slnko Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama