bonboniera plná kvetov
Pozrite si aj
reklama
reklama
Fotopostup sem vložila lenkafab
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/bonboniera-plna-kvetov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne,dakujem aj ja za postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to je ale nádhera
.... baby dakujem veľmi krásne, vidno že to tu máte naozaj zbehané a viete kde čo je, ste naozaj zlaté že viete kedykoľvek pomôcť a poradiť nám začínajúcim ... ešte raz dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ešte sa chcem opýtať, ten vrchný plát vyzerá ako medovník, alebo z akého je to cesta? musí to byť asi niečo pevnejšie aby to držalo, však?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten vrchnák je medovník
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja sa chystam piect bonbonieru ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano,aj ja som robila z medovnika ten vrchnak,este som dala aj puncovinu,ale nemusis,mam to tu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila vrchnak aj z lineckého cesta a drzi dodnes.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím Vás baby poraďte opäť začínajúcemu amatérovi
) Chcela by som skúsiť mame upiecť bonbonieru plnú kvetov, lebo tie čo tu máte sú tak nádherné že nič krajšie som nevidela. Prosím Vás, ako Vám drží ten vrchný korpus, máte to niečím podchytené alebo podopreté? A ešte ten vrchný korpus je aj naplnený plnkou alebo je suchý? A nemáte náhodou niekto fotopostup? Dúfam že Vás moc neotravujem ale také skúsené a šikovné baby ako ste vy tak len tak hocikde nenájdem. Dúfam, že mi budete vedieť poradiť. Zatiaľ dakujem krásne.