Aky ma byt falosny parizsky krem?
ja ho mam vzdy rovnaky, je kremovy ked ho vyslaham a ked ho dam na tortu a do chladnicky, tak stuhne ako kazdy iny. Ked uvarim slahacku so zltkami a cukrom, hned po odstaveni zo sporaka tam dam kakao a ceru a vsetko dobre premiesam, kym sa cera rotopi a kakao tiez. Necham do 2. dna a potom na 2. den vyberiem z chladnicky, necham trosku zohriat, nech to nie je tuhe a vmiesam 2 masla.. A je to!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kovka, a tu ceru tam davas celu neroztopenu? Ja som ju najskor roztopila a horucu naliala do toho. Len neviem preco raz super stvrdne a inokedy nie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ju tam dam celu a ona sa roztopi v tom horucom.. a necham to do rana, potom je to ztuhnute...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
milenka, ja ju tam davam tiez roztopenu, hned ako ju vytiahnem z mikrovlnky horucu a krem je v pohode. Inak raz sa mi stalo, ze bol ten krem taky iny, ako keby nebol dobre roztopeny cukor, ale to bolo asi pre to, ze som chcela aby to rychlo vychladlo a mohla som to dat do chladnicky, tak som to dala von a vonku bolo cca minus 8. Baby vy cakate kym uplne vychladne a potom davate do chladnicky? ja uz odvtedy ano...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ho mám asi stále rovnaký.Robím tak ako kovka,len si tú ceru rozrežem na pár menších kúskov.Ona sa potom v tej horúcej slahačke roztopí.A ja dávam do špajze,alebo chladničky./A do chladničky to nemôže ísť horúce,lebo sa chladnička kazí./
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked sa da horuce do chladnicky, tak sa tym chladnicka nekazi,len castejsie zapina, alebo stale ide aby si udrzala teplotu aka ma vnej byt.Moj otec je chladiar,viem to od neho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no mne kôrku chytil len prvýkrát, keď som ho robila. Odvtedy vždy keď je tam všetko, čo má byť, prikryjem mikrotenovým sáčkom, aby sa neurobila kôrka, hodím to na balkon, teraz to tam rýchlo vychladne, a potom do chladničky, aby na balkone neprimrzol. Tak držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobre,že to viem aneleh,vždy som musela čakať,aby vychladol až tak som ho šupla do chladničky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte sikulky, chcem sa spytat, aky ma byt vlastne falosny parizsky krem?Robim ho z tejto stranky, asi 6.krat a raz ho mam taky, ze uz ked ho natieram na tortu pod potah, hned tuhne a ked ju dam chladit, chyti taku jemnu korku a je ako kamen, co je super, lebo sa s tym dobre pracuje. Lenze asi 4krat sa mi stalo, ze aj ked som tortu chladila pol dna, vobec nebol tuhy a ked som sa jej dotkla, nalepil sa mi na ruku. Aky ma teda byt, okorety, alebo kremovy aj po stuhnuti? Vzdy ho robim presne podla receptu, len niekedy, som tu roztopenu ceru taku horucu naliala do tej masy, zeby to bolo tym? Alebo ju mam nechat trochu vychladnut? Dakujem za rady
