reklama

ako správne potiahnuť???


reklama

dievčence potrebujem poradiť,ako poťiahnuť tortu aby som nemala poťahovku na bokoch"pokrčenú"Chichocem sa,snažila som sa to nájsť vo vyhľadávači,no ničSmútok,naposledy som robila srdce,vrch krásny,no na bokoch my zostali akoby volániky,ako to robíte že to máte také krásne???Smútok Smútok Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja používam len WI a s tou to ide perfektne, z marcipanu sa mi to tiez krcilo....skus pozriet moje torty ,....a pomaham si zehlickou na marcipan...Slnko

marycka, So, 06. 03. 2010 - 21:32

hodne zalezi aku mas hmotu.napr. s mliecnym marcipanom to ide aj s salkovym,ale s marschmallovou mi to neslo.potom som to ozdobila napr.ruzickami,maslou atd.musis to zamaskovat.

marycka, So, 06. 03. 2010 - 21:32

hodne zalezi aku mas hmotu.napr. s mliecnym marcipanom to ide aj s salkovym,ale s marschmallovou mi to neslo.potom som to ozdobila napr.ruzickami,maslou atd.musis to zamaskovat.

salenka, So, 06. 03. 2010 - 21:46

Mne to práve že s MMF ide parádne a hlavne keď ho nefarbím ale robím s bielym nemám žiadne záhyby len si musím urobiť veľkú placku a už len naťahujem a uhládzam. Žehličku ešte nemám ale keď je hrubší tak torta je pekná hladká. Nech sa daríÚsmev Úsmev Úsmev

jajce (bez overenia), Ne, 07. 03. 2010 - 07:43

ja žehličku nemám, pomáham si len rukami a na poťahovanie používam RDI - je plastický , s K2 mi tiež ostávali záhyby.

ketrin, Ne, 07. 03. 2010 - 08:11

ide o to, že plát musí mať dostatočne hrubý a väčší ako torta aj s bokmi, potom sa ti to pekne obopne na tortu..mne sa to stáva, keď mám tenšiu alebo menšiu hmotu, nepovedala by som, že je to hmotou,,každá má svoje špecifiká, ale s každou sa dá, ja som robila aj s marcipánom, aj s RDI, aj sK2, teraz mám pastu damu top

sio, Ne, 07. 03. 2010 - 08:37

poťahovku nesmieš mať tenkú po vyvaľkaní,položíš na tortu a na bokoch kde je zvlnená ju trochu natiahneš a pritlačíš,dúfam že sa to dá pochopiť,ne yotube je aj video postup len treba hladať

Jarka58, Ne, 07. 03. 2010 - 08:39

pracuji s K2 a jde to velmi dobře, musíš postupně okolo dortu jemně vyrovnávat/ze spodu odtáhnout a opět jemně přiložit/ a žehličkou dokončít, přeji hodně zdaruSlnko

hanni, Ne, 07. 03. 2010 - 20:36

moj nazor je,ze len skusat,a skusat,a skusat...a ono to pojdeÚsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev

melonka, Ut, 09. 03. 2010 - 17:55

ahojte, uz ani neviem po kolkykrat pisem, lebo neviemkde sa toho mam dovolat. ja som piekla tortu obdlznik a potahovku som robila na celu tortu ale vysledok bol taky, ze ked som ju preniesla na tortu tak mi potahovka na hranach torty odstavala ako do cipu. co stym, ako to odstranit? ja som to orezala, ale uz mi tie spoje boli skarede, nevedela som ako to zamaskovat. poradte mi,alebo mi dajte tip na nejaku lepsiu potahovku. ja si furt myslim ze je to v potahovke, ze ju treba spravit redsiu, ze sa to pekne omaze ako s kremom, no neviem. diky za kazdu radu, lebo chcem piect tento tyzden. Slnko

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama