ako správne potiahnuť???
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam len WI a s tou to ide perfektne, z marcipanu sa mi to tiez krcilo....skus pozriet moje torty ,....a pomaham si zehlickou na marcipan...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hodne zalezi aku mas hmotu.napr. s mliecnym marcipanom to ide aj s salkovym,ale s marschmallovou mi to neslo.potom som to ozdobila napr.ruzickami,maslou atd.musis to zamaskovat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hodne zalezi aku mas hmotu.napr. s mliecnym marcipanom to ide aj s salkovym,ale s marschmallovou mi to neslo.potom som to ozdobila napr.ruzickami,maslou atd.musis to zamaskovat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne to práve že s MMF ide parádne a hlavne keď ho nefarbím ale robím s bielym nemám žiadne záhyby len si musím urobiť veľkú placku a už len naťahujem a uhládzam. Žehličku ešte nemám ale keď je hrubší tak torta je pekná hladká. Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja žehličku nemám, pomáham si len rukami a na poťahovanie používam RDI - je plastický , s K2 mi tiež ostávali záhyby.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ide o to, že plát musí mať dostatočne hrubý a väčší ako torta aj s bokmi, potom sa ti to pekne obopne na tortu..mne sa to stáva, keď mám tenšiu alebo menšiu hmotu, nepovedala by som, že je to hmotou,,každá má svoje špecifiká, ale s každou sa dá, ja som robila aj s marcipánom, aj s RDI, aj sK2, teraz mám pastu damu top
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
poťahovku nesmieš mať tenkú po vyvaľkaní,položíš na tortu a na bokoch kde je zvlnená ju trochu natiahneš a pritlačíš,dúfam že sa to dá pochopiť,ne yotube je aj video postup len treba hladať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pracuji s K2 a jde to velmi dobře, musíš postupně okolo dortu jemně vyrovnávat/ze spodu odtáhnout a opět jemně přiložit/ a žehličkou dokončít, přeji hodně zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
všetkým veľmi pekne ďakujem za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moj nazor je,ze len skusat,a skusat,a skusat...a ono to pojde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte, uz ani neviem po kolkykrat pisem, lebo neviemkde sa toho mam dovolat. ja som piekla tortu obdlznik a potahovku som robila na celu tortu ale vysledok bol taky, ze ked som ju preniesla na tortu tak mi potahovka na hranach torty odstavala ako do cipu. co stym, ako to odstranit? ja som to orezala, ale uz mi tie spoje boli skarede, nevedela som ako to zamaskovat. poradte mi,alebo mi dajte tip na nejaku lepsiu potahovku. ja si furt myslim ze je to v potahovke, ze ju treba spravit redsiu, ze sa to pekne omaze ako s kremom, no neviem. diky za kazdu radu, lebo chcem piect tento tyzden.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčence potrebujem poradiť,ako poťiahnuť tortu aby som nemala poťahovku na bokoch"pokrčenú"
,snažila som sa to nájsť vo vyhľadávači,no nič
,naposledy som robila srdce,vrch krásny,no na bokoch my zostali akoby volániky,ako to robíte že to máte také krásne???
