ako skladovat velku tortu
Pozrite si aj
Ja robím všetko v mierke ku možnostiam chladničky. Bager chceli mať oveľa vyšší, ale k rozmerom chladničky by vyzeral dosť komicky, preto som ich presvedčila, že musí byť menší, ale aj tak vážil 10 kíl a na fotke vôbec nevyzerá taký veľký
http://www.tortyodmamy.sk/?q=3d-torty/bager
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten je genialny, uzasny, no spica! to ti tak sama drzala ta lyzica, alebo mas nieco pod potahovkou co to vystuzilo?
dik za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za pochvalu.
Robila som to z falošného marcipánu, teda ten zo sušeného mlieka, práškového cukru, mandľovej arómy a vody a miesila som to na podložke potretej cerou, takže sa tam dostalo aj trocha tuku. Keďže to bolo dosť hrubé najprv som si to vysušila z oboch strán naležato a potom som to len priložila k torte. Ani tú som ničím nevystužovala. WI to krásne spevnil. Prednú časť som na bokoch prilepila bielkom, tiež už poriadne vytuhnutú a ešte som to prekryla WI, lebo sa mi to podarilo prelomiť a už nebol čas robiť druhé. Ale nakoniec sa to páčilo aj mne samej, ale strávila som pri tom štyri dni a skoro tri noci, aj keď som nepiekla tak mi nedalo spať, lebo ma to mátalo, či to bude držať a či to sadne, aj keď som na to použila matematický prepočet
Pôvodne som aj myslela, že to vystužím slamkami, ale keď to v chladničke stuhlo, tak to bolo pevné.
Ale pravdupovediac takéto veľké torty nikdy viac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
viem presne o akom strachu hovoris, uz tretiu noc lezim v posteli a cumim do plafona a pritom "robim gitaru hannah montana"
. sama som im navrhla tuto tortu, lebo sa potrebujem zviditelnit a robit co najviac netradicne
.
aj sa tesim aj bojim.
drzim palce a prajem vela nervov , myslim ze to nebola tvoja posledna velka,
ved povedzme si na rovinu, niekto da chrobaka do hlavy, alebo len uvidime a uz premyslame akoby sme to urobili my...
pekny dnik, miška
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja například zrovna u kytary jsem to udělala tak, že jsem chladila v lednici tělo kytary a krk kytary zvlášť, měla jsem nachystanou velkou krabici a když si pro ni přišly tak jsem ji dala dohromady a upravila.. a ono si to uskladnily prý ve sklepě a pak šly rovnou na oslavu.. http://blankalupomeska.blog.cz/galerie/narozeninove-a-ostatni
koukni, je to ta kytara s 16.tkou a měřila ve skutečnosti asi 1,20m
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeeeej to je najautentickejsie drevo ake som doteraz videla. Je ozaj velka.
dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila husle aj gitaru a mala som to v chladničke tak ako píše Blanka - so zákazníkmi som sa dohodla tak, že som im to spojila na podložke asi dve hodinky pred oslavou - tortičky si zobrali cestou na oslavu / pretože ani oni nemali kde to uskladniť v chlade pre veľkosť torty/ - bolo to pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som dokončila gitaru asi pol hodinu predtým, ako si pre ňu prišli, lebo mi tiež nevošla do chladničky a oslavu mali v ten deň, tak s tortou sa určite nič nestalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Vam vsetkym babulky, aj ma napadlo to urobit, teda sfinalizovat tesne pred odberom, ale nevedela som ci to nieje drze ziadat ich aby si po to prisli tak natesno, i ked s dialkou to nebude problem byvaju o 5 domov odo mna.
*este raz diky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Som v robeni na objednavku zaciatocnik tak neviem ako je to ked je urobena velka torta, napriklad gitara
Bojim sa to nehat vonku ked aj par hodin, kym po to pridu a aj oni asi nebudu mat ako: tak prosim poradte...
Alebo je to len take velke na foto a v skutocnosti sa to vmesti do chladnicky?