Ako na čokoládových motýľov???
Pozrite si aj
môžeš skúsiť toto:
Čokoláda na dekorovanie:
150 g čokoládovej polevy
30 g práškového cukru
pár kvapiek vody
- čok. polevu nakrájať a prisypať cukor
- polevu rozpustiť v teplom vodnom kúpeli za stáleho miešania
- pridávať práš. cukor a zmiešať. Vmiešaním niekoľko kvapiek vody bude poleva vhodná na zdobenie (napr. striekanie cez sáčok)
- glazúru naplniť do zdobiacich sáčkov a kresliť ornamenty
Nemám to vyskúšané, takže ti viac neviem poradiť. Ja som motýľov robila z farbených bielkov.
Recept je z knihy:
Kaltenbachova, M., Ehler, F-W., Moučníky, Svojtka & Co., Praha 1996
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus si kupit cokoladovu opolecu v sackoch, maju to takmer v kazdom obchode, stoji to 17 SK, a perfektne sa s nou pracuje, na motylov je ako stvorena a mas aj rozne farby, aj tu tortu co som robila pre tetu, tam mam motylov z bielej cokolady:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim Vas ako mam spravit cokoládovych motylov podla sablony, alebo ine ornamenty, teda aku ma mat konzistenciu ta cokolada, resp. ako ju mam pripravit dakujem Vam velmi pekne vsetkym.....