reklama

ako na to?


reklama

ahojte!uz dva krat som skusala robit mmf s tych americkych cukrikov a vobec sa mi to nedari.prvi krat som ho mala strasne gumeny druhy krat som dala na 200g cukrikov 400g cukru a mala som ho strasne tvrdy ako ,,cesto na rezance" vobec sa mi nedal vyvalkat a skusila som pridat aj kusok cery potom som ho horko tazko vyvalkala ale nebolo to ono.prosim poradte mi aky pomer mam dat aby mal spravnu konzistenciu.vopred velmi pekne dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/marschmellows-fondant
riad sa týmto pomerom od Bohuša, ja som robila takto a vydarilo sa perfektne!!! Mrkám Mrkám Mrkám
Ak je tam pomer cukríkov a ostatných prísad takýto:
# 2 lyžice vody
# 1/2 až 1 lyžičku kyseliny citrónovej
# za vlašský orech bieleho tuku (cera)
# 1 balíček marschmellows - haribo dulcia rubino alebo iné (170g)
# okolo 500-600g práškového cukru
kúpila som síce HARIBO cukríky a cukor som pridávala od oka, ale asi tak nejako to aj vyšlo ten pomer. Držím place.... Áno Áno Áno
http://www.tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/na-krstiny-87 tu je moja torta z MMF

7denula, Ut, 31. 03. 2009 - 21:59

dakujem vyskusam a dam vediet ci sa mi to konecne podariloZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jesenné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama