ako na to?
Pozrite si aj
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/marschmellows-fondant
riad sa týmto pomerom od Bohuša, ja som robila takto a vydarilo sa perfektne!!!
Ak je tam pomer cukríkov a ostatných prísad takýto:
# 2 lyžice vody
# 1/2 až 1 lyžičku kyseliny citrónovej
# za vlašský orech bieleho tuku (cera)
# 1 balíček marschmellows - haribo dulcia rubino alebo iné (170g)
# okolo 500-600g práškového cukru
kúpila som síce HARIBO cukríky a cukor som pridávala od oka, ale asi tak nejako to aj vyšlo ten pomer. Držím place....
http://www.tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/na-krstiny-87 tu je moja torta z MMF
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musíš si uvedomiť, že americké cukríky sú 300g a Haribo Dulcia sú 175g podľa toho musíš prispôsobiť množstvo cukru, vody a tuku.
"Piecť môže každý!"
http://bohusl.multiply.com/
http://picasaweb.google.com/Bohus73
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vyskusam a dam vediet ci sa mi to konecne podarilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte!uz dva krat som skusala robit mmf s tych americkych cukrikov a vobec sa mi to nedari.prvi krat som ho mala strasne gumeny druhy krat som dala na 200g cukrikov 400g cukru a mala som ho strasne tvrdy ako ,,cesto na rezance" vobec sa mi nedal vyvalkat a skusila som pridat aj kusok cery potom som ho horko tazko vyvalkala ale nebolo to ono.prosim poradte mi aky pomer mam dat aby mal spravnu konzistenciu.vopred velmi pekne dakujem