reklama

Aka podložka na rozvalkanie marcipanu ?


reklama

Ahojte šikulky... Chcela by som sa spytat či by ste mi vedeli poradit niektora zo skusenosti,aka podložka by bola najlepšia na rozvalkanie marcipanu,čitala so že je dobra od tupewere ale su dve tak neviem či ta silikonova alebo ta vačšia na cesto... Dakujem Vam za odpovede.Janka

Pozrite si aj


reklama


reklama

erika43, Št, 17. 06. 2010 - 12:13

Ja mám tú žltú,ale tak ti poviem teraz ju už nepoužívam.Kúpila som si 1m gum.obrusu z domác.potrieb a robím naňom.DPT sa mi naň nelepí a kedže mám väčšie torty tým potrebujem aj poťah väčší-tá silik.by mi bola malá....Slnko

katih, Št, 17. 06. 2010 - 12:14

ahoj, ja mam od tupperware. je super.nelepi sa na to.

A ktoru Kati maš ? Su dve menšia silikonova a vačšia ta žlta prilne to dobre k stolu?.a nelepi sa ten marcipan na nu ? ,Ja idem skusit salkovy marcipan po prvy raz,ale neviem ktoru tu podložku objednat.Slnko Slnko Dakujem

katih, Št, 17. 06. 2010 - 12:23

ta zlta ak pod nou to potries vodou, tak sa tam akokeby prilepi

Erika si zlata dakujem za radu,a mysliš že na tej od tupewere žltej by som salkovy marcipan vyvalkala ? ,,nebude sa to lepit ? ale s tym obrusom je to dobra pomocka do buducna kym sa to naučim,a budem robit velke tortičky.Dakujem Kvietok Kvietok

katih, Št, 17. 06. 2010 - 12:21

ta zlta je iba na valkanie a nelepi sa, a ta prva o ktorej si pisala je mensia a zmesti na plech, da sa na nej piect aj dat do mrazaku.

Kati tak objednam tu žltu,uvidim a podsypavaš to niečim ked valkaš ? A hmota keby si mi mala poradit keby som chcela objednat, ta WI je dobra ?,alebo je niečo lepšie ?Kvietok

erika43, Št, 17. 06. 2010 - 12:25

To neviem ja som robila MMF a teraz používam DPT-je to bez problémov.Podsypávam solamylom.Pozri si na rozmer tej podložky či ti bude stačiť,ja ju občas použijem pri výrobe kvetov,.....ale dobre sa mi robí aj na obyč.podložke,ktoré dávaš pod taniere.Chichocem sa

katih, Št, 17. 06. 2010 - 12:31

no pozri keby si bola z okolia Ba, tak by si si to mohla u mna vyskusat aj na vacsom aj na mensom.

Dievčatá ja nepoužívam žiadnu podložku, vaľkám rovno na stole a podsypávam Gustinom. Keď si to pekne otáčate, tak sa to neprilepí. Keď prenášam poťah na tortu, tak ho pár krát rukami podoberiem, aby som z neho dala preč prebytočný škrob, lebo sama nemám rada keď ho v torte cítiťSlnko Slnko Slnko

zlatat, Št, 17. 06. 2010 - 13:56

Aj ja vaľkám priamo na stole, mám na ňom gumený obrus, podsypem Solamylom a ide to bez problémov. Keď ho prenášam na tortu, tiež ho len podoberiem rukami

Ja so zatial robila prve marcipanove postavičky pata a mata aj som ich odfotila do prispevku, ,robila som to z marcipanu čo mi manžel kupil v rakusku 50% mandli bol dost makkyKvietok no ale niako mi nechcu schnut,tak neviem či mi vobec vyschnu do soboty... Ked som modelovala tak mi celkom niaka ta podložka chybala,ta drevena doska to je o ničom...Slnko

Adka_lc, Št, 17. 06. 2010 - 13:16

ja tiez valkam na obruse gumenom a super sa na to robi len som si to pripevnila na drevenu dosku a ta je mala tak asi zacnem valkat len tak na obruse alwe zase mame na stole v strede skok tak to musim aj tak vymysliet nejak inak ... ak bude vacsia torticka...Úsmevpodlozka by bola asi zbytocne draha ked sa da aj na obruse

ja mám tiež tú žltú podložku a často sa mi stáva že ked idem vaľkat MMF na nej, tak ju odložím a radšej to tiež robím rovno na stole, hlavne ked robím väčšie tortičky. postavičky aj kvietky som robievala z mliečneho marcipánu, teraz ale už z WI - cenovo výjde asi rovnako je biely a robí sa s ním lepšie

Adka_lc, Št, 17. 06. 2010 - 13:35

ano aj podla mna je to cenovo skoro to iste ...mozno aj lepsie to wi ale zase treba ho pouzit trosku viac na potahovanie ako som si vsimla... hrubsie vrstvy ... alebo nei?? som len zaciatocnik ale aj znama mi to potvrdila

ahoj, ja tiež nemám žiadnu podložku, vaľkám ako Mirčuš a podsypávam solamylom na riadnom drevenom kuch. stole. A postavičky alebo keď vaľkám na kvetinky, tak na obyčajnej podložke za pár centov, čo sa dáva pod taniere a vôbec sa nelepí. Samozrejme trošíčku vždy prepracujem hmotu na solamyle. ahojZlomené srdce Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

toria, Št, 17. 06. 2010 - 14:06

ja vaľkám len na stole Váľam sa od smiechu po podlahe keď robím menšiu tortu tak na podložke z TW ale na tej veľkejHambím sa

JAnka: s K2 a WI. ja tiez valkam priamo na kuchynskej doske, ale kedze je taka porezna a dost lepi, musim vela podsypavat a pred nanasanim na tortu (rukami) ten skrob vycistim maslovacim stetcom Mrkám

Judit, Št, 17. 06. 2010 - 14:45

Ja mam tu starsiu velku podlozku od Tuperware (modro - zelenu) ja na nej modelujem a je super, ale potah na torty valkam len na stole a podsypavam Gustinom.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama