
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem,vidim,ze tie dopalene ruky stali za to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ta je hodna do sutaze, krasa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kraaaaaaaaaaaaaaasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je krásna. Len prosím ťa, čo je to ťahaný cukor a ako sa to robí?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tahany cukor to je vlastne zmes vody ,cukru ,glukozy a kyseliny tartarovej...vari sa to ako karamel...iba je to biele..alebo mierne zlte...a potom sa pod infra-lampou natahuje az kym neziska perlet...treba s tym pracovat rychlo,lebo to bleskovo tuhne a plamenom sa zlepuju jednotlive ozdoby,zle sa to vysvetluje...treba to vidiet...skus pozriet nejake americke videa na nete...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera - je fakt super
