citrónový krém
Pozrite si aj
ahoj, mozno nie je ten najnajnaj ale recept si pytala aj kamoska cukrarka, pouzivam maslo, cukor pr., a citrony ak zozeniem nechemicke citrony tak nasruham si do kastrolka z jedneho koru a potom si ich odstavim...asi dva-tri podla velkosti.....ale aj dolievam vodou do 250ml. dam na tu citronovu koru , pridam 1 vanilkovy cukor a 2a pol polievkove lyzice polohr. muky, uvarim kasu, vychladim. vyslaham maslo s cukrom a postupne pridavam tuto kasu.
ked chcem menej vyraznejsi ten krem tak samozrejme dam viacej vody ako citr. stavy. zvolila som si tento postup preto, ze ked som pridavala len citronovu stavu do masla tak sa to sem-tam seklo......pri tomto postupe sa mi to nestalo ani raz.
nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robim z vody cukru, v. cukru a maizeny uvarim puding, vyslaham s maslom pridam cit. stavu, trochu cit. aromy..docukrim podla chuti...je snehovo biely a chutny aj ked je z vody...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v Kauf...de predávajú citrónový puding, ja som robila z toho citrónový krém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23263
toto je fajnové a dá sa to použiť ako základ na krém do torty,takže sa to samozrejme spojí s maslom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vyborny receptik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
milé cukrárky prosím poraďte mi nejaký dobrý citrónové krém chcela by som vyskúšať