reklama

Červené fliačky v ceste


reklama

Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať, z čoho mi vznikli červené miesta v ceste. Včera večer som zarábala cesto z pomletých mandlí, hladkej múky, vajca, škorice, masla a dnes, keď som vybrala už vykrojené a upečené vianočné pečivo z rúry, sú v ňom červené akoby bodky. Teraz neviem či som niečo nepokazila, cesto je inak chutné, chutí ako škoricové esíčka. Máte s tým skúsenosť?

Ďakujem za odpoveď.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sigetka, Ne, 09. 12. 2012 - 17:29

Pravdepodobne v škorici bolo pridané farbivo, už sa mi to stalo pri výrobkoch od Tymos. Tvár sa, že to tak malo byť.

Cibulka, Ne, 09. 12. 2012 - 17:56

Ja som použila škoricový cukor Dr.Oethker, zloženie je cukor a škorica pomletá. Inak sú fakt dobré, len to nevyzerá dobre. No dúfam, že sa nikomu nič nestane Úsmev Skúsim to poliať polevou a hotovo.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama