reklama

Broskyne


reklama

ahojte šikovnice....potrebovala by som poradit nejaký trik aby mi kryštálový cukor neopadával z tých broskýň....robila som ich minule na objednávku na svadbu a všetko bolo ok až nato že na druhý den sa ten cukor z nich odlupoval a nebolo to pekné Smútok ako to robievate vy??? dakujem Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Dáša, Ut, 01. 02. 2011 - 09:10

ahoj, ja to obalujem vo vanilkovom cukre, je to jemnejšie a drží to Slnko

helene, Ut, 01. 02. 2011 - 10:05

Ja do punčoviny v ktorej ich namáčam pridávam želatinu, a obaľujem v kr. cukre+vanilkový Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama