boli tvrde
No neviem síce, ktoré si robila /či tie z formičky alebo bez/, ale v každom prípade mali zostať mäkké a jedlé . Namočila si tie broskyne /upečené a naplnené/ v šťave alebo sirupe? Ja som ich síce robila zatiaľ len raz, ale po namočení a obalení v cukre boli mäkučké ešte ďalšie 2 -3 dni /kým sa celkom nezjedli
/, síce boli čím ďalej tým menej šťavnaté, ale mäkké zostali... tak si myslím, že snáď len tam nastala chyba, ale skúsenejšie ženičky lepšie poradia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som tie z formiciek...nemacala som ich v ziadnom sirupe...len som ich zafarbila stetcom a ofarbenou vodou na zeleno,zlto a cerveno...obalovala som ich v krystalovom cukre..a ako sa macaju v sirupe???nerozmoci sa mi piskota???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No vidíš a v tom je asi problém, ony sa majú "namáčať" buď v šťave z kompótu alebo ja som použila broskyňový Tang - rozrobila som ho v menšom množstve vody ako píšu v návode, 2/3 som nechala tak a 1/3 som prifarbila červeným potravinárskym farbivom . Ja som robila bez formičiek a namáčanie prebehlo , ale vo formičkách sú jemnejšie, preto by som asi tiež radšej len štetcom navlhčila, ale poriadne!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som si rozrobila farbu oranžovú a červenú v šťave z kompótu,trochu som ochutila vanilkovým cukrom a trošku hruškovice pre chuť a tak so farbila,potierala štetcom.Nemáčala som aby sa nerozmočili.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zienky dakujem vam...velmi ste mi pomohli...uz som bola beznadejna z toho ze som formicky kupovala zbyiocne...dakujem dakujem dakujem dakujem a velke DAKUJEM!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte sikovnice...robila som broskynky podla vasho receptu ale hned na druhy den boli tvrde a nedali sa jest...oni su loen na ozdobu????myslela som si ze je to normalny zakusok...alebo som robila ja nieco zle???
?