bohata cokoladova torta,ako na to
Pozrite si aj
Tých 600 ml vody je treba do rajnice pod nádobu, v ktorej budeš topiť čokoládu s maslom. Keby išla do torty, tak by bola aj v rozpise ingrediencii a to nie je. A vlastne v tej knihe je 600 ml vody iným typom písma ako ostatné suroviny. Dúfam, že túto tortu nerobíš pre moniku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teda to by ma nenapadlo,pozerala som na ten rozpis,a neslo mi to do hlavy,ale upiekla sa predstavte si,no nerozumela som tomu asi dostatocne,pisu zohrievame 350g cokolady,225g masla a 600ml vody,inym pismom ani som to nezaregistrovala,tak neviem..ale teraz sa mi to zda logicke jasne.stale skusam nove veci,niektore nevyjdu na prvy krat
ja totiz peciem jeden rychli 1a1/2pohara muky,pohar cukru,3kl.kakaa,5kl.oleja,1kl.sody,pol kl.soli,1kl vanilky,1pl.octu a POHAR VODY!!!je vyborny inak.dakjem pani heldana.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som recept zo zlatej knihy mary beriovej dezerty a cukrovinky a chcem sa vas opytat ci uz niekto robil tuto tortu:
bohata cokoladova torta:750g horkej cokolady
325g zmaknuteho masla
3vajcia
400g muky s p.d.p
400g pr.cukru
300g preosiateho praskoveho,alebo jemneho kryst.cukru
175h smotany na slahanie
ruza na ozdobu:)
zohrejeme 350g cokolady s 225g masla a 600ml vody a tu je hacik!rozslahame 3vajcia a postupne zaslahavame do teplej cokolady pridame muku a cukor,hmota bola velmi riedka dosypala som muky,upieklo sa to,ale je to drobive i ked krasne vonia po cokolade,nema tam nahodou byt 60ml vody a nieje to preklep prosimvas?aby som recept dokoncila tak na krem sa zohreje 120g cokolady necha mierne vychladnut,primiesa krystalovy cukor,zvysne maslo a 4lyzice smotany nieco ako parizak nevyslahany podla mna,to sa naplni na 3krat prerezany korpus,plnky je podla man velmi malo,a preleje 225g cokolady zohriatej so smotanou ozdobi struzlinkami cokolady po obvode navrchu a dole kremom a dozdobi ruzou.je krasna a vyzera chutne,len mi nejde do hlavy tych 600ml vody,minula som uz dost cokolady tak nechcem este raz mat trusivy korpus ak ju poznate poraddte prosim,dakujem,nech sa dari