reklama

biely marcipan


reklama

Dievcata prosim ako dosiahnem biely marcipan, ked si robim zo suseneho mlieka? vopred vdaka za rady... Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

belobu? a to je porism co? ja peciem len sem tam.. take prosim vysvetlit Váľam sa od smiechu po podlahe dakujem Hambím sa

erika43, Pi, 03. 02. 2012 - 22:21

Na strankach v ktorých si objednavame je aj beloba-asi pri farbách.Ešte som ju nepoužívala,ale už z nazvu je zrejme,že bieli....nech napíšu skúsenejší Kvietok

JajaS, Pi, 03. 02. 2012 - 22:25

Taký marcipán nedosiahneš nikdy biely ani belobou a to už pečiem nejaký ten rok a začínala som tiež marcipánom zo sušeného mlieka robeného doma Kvietok

Menej zlty je z mlieka z nizsim obsahom tuku, teda z nizkotucnym susenym mliekom ale ako vravi jaja biely nebude, preco neskusis zelatinovu potahovku ked pridas agatovy alebo iny svetly med bude bielucky biely, s tmavym medom som ho mala ako so suseneho mlieka-co sa tej farby tyka...a vyjde ta aj lacnejsie...

chachna, So, 04. 02. 2012 - 08:18

ahojte, ja robím iba s marcipánom, bielim tekutou belobou od Wilton, nie je pravda že nikdy nebude biely. Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

z mliečného marcipánu nebudeš mať nikdy snehobiely marcipán...ani po pridaní beloby-narobila by si si len šarapatu,lebo mliečny marcipán,keď doň pridáš belobu,tak "zlepkavie"a robia sa potom póry na tortičke...toť moja skúsenosť Mrkám nech sa ti darí Mrkám

Sisja, So, 04. 02. 2012 - 09:25

Ja robím skoro všetko s mliečnym marcipánom, na vybielenie pridávam belobu Wilton, ale keď potrebujem snehobielu, používam MMF alebo PDT

tak to ma podrž-ja na mliečny marcipán nedám dopustiť,ale nikdy sa mi nepodarilo vybieliť ho Wiltonkou-vždy bol lepkavý,mäkký a pórovitý...ale je to tak,keď dvaja robia to isté,nikdy to nie je to isté Chichocem sa

Sisja, So, 04. 02. 2012 - 20:20

Skús dať menej vody, ja dávam belobu hneď na začiatku do suchej zmesi a potom vodu opatrne Kvietok

ahoj mončulík...presne to isté sa mi stalo smojou nevestou robila som tak dlho a vybielit ju nešlo,bola hrozne lepkava Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem ....škoda,nakoniec so ju wilton belobou aspon potrela z vrchu,aj ked to bol risk,no aspon trošku to pomohlo o jeden maličky odtien bola svetlejšia...

dievcata dakujem za tolko rad.. takze mozno radsej zostanem pri mliecnom marcipane, ten nam chuti najviac a nebudem vymyslat chi, ale ak niekedy spravim biely urcite sa pochvalim..
este otazocka ako sa robi zelatinova potahovka dakujem vam dievcata Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

...napis si hore do vyhladavaca "zelatinova potahovka" a vyhodi ti postup... Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama