biely marcipan
Pozrite si aj
pridaj belobu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
belobu? a to je porism co? ja peciem len sem tam.. take prosim vysvetlit dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napr. toto je beloba
http://www.cakedecorations.eu/cakedesign/eshop/8-1-FARBY/2-2-Praskove-f…
ale je pravda ze uplne ti to nevybieli, ale vies tym dosiahnut velmi svetly kremovy, je to pekna farba ale cisto biele to nebude asi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na strankach v ktorých si objednavame je aj beloba-asi pri farbách.Ešte som ju nepoužívala,ale už z nazvu je zrejme,že bieli....nech napíšu skúsenejší
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Taký marcipán nedosiahneš nikdy biely ani belobou a to už pečiem nejaký ten rok a začínala som tiež marcipánom zo sušeného mlieka robeného doma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Menej zlty je z mlieka z nizsim obsahom tuku, teda z nizkotucnym susenym mliekom ale ako vravi jaja biely nebude, preco neskusis zelatinovu potahovku ked pridas agatovy alebo iny svetly med bude bielucky biely, s tmavym medom som ho mala ako so suseneho mlieka-co sa tej farby tyka...a vyjde ta aj lacnejsie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte, ja robím iba s marcipánom, bielim tekutou belobou od Wilton, nie je pravda že nikdy nebude biely.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ho s niecim rozrabas..?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z mliečného marcipánu nebudeš mať nikdy snehobiely marcipán...ani po pridaní beloby-narobila by si si len šarapatu,lebo mliečny marcipán,keď doň pridáš belobu,tak "zlepkavie"a robia sa potom póry na tortičke...toť moja skúsenosť nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím skoro všetko s mliečnym marcipánom, na vybielenie pridávam belobu Wilton, ale keď potrebujem snehobielu, používam MMF alebo PDT
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to ma podrž-ja na mliečny marcipán nedám dopustiť,ale nikdy sa mi nepodarilo vybieliť ho Wiltonkou-vždy bol lepkavý,mäkký a pórovitý...ale je to tak,keď dvaja robia to isté,nikdy to nie je to isté
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús dať menej vody, ja dávam belobu hneď na začiatku do suchej zmesi a potom vodu opatrne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahá-tak to ma nenapadlo ĎAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj mončulík...presne to isté sa mi stalo smojou nevestou robila som tak dlho a vybielit ju nešlo,bola hrozne lepkava
....škoda,nakoniec so ju wilton belobou aspon potrela z vrchu,aj ked to bol risk,no aspon trošku to pomohlo o jeden maličky odtien bola svetlejšia...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata dakujem za tolko rad.. takze mozno radsej zostanem pri mliecnom marcipane, ten nam chuti najviac a nebudem vymyslat chi, ale ak niekedy spravim biely urcite sa pochvalim..
este otazocka ako sa robi zelatinova potahovka dakujem vam dievcata
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...napis si hore do vyhladavaca "zelatinova potahovka" a vyhodi ti postup...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujeeeeeeeeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2947912543821&set=a.129281380738… neviem ci sa zobrazi tento odkaz, ale tato torta je z mliecneho marcipanu zafarbeneho bielou praskovou farbou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
superna je dakujem krasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata prosim ako dosiahnem biely marcipan, ked si robim zo suseneho mlieka? vopred vdaka za rady...