reklama

biela čokoláda - čokoládová poleva ?

nana5 , 01. 10. 2012 - 15:00

reklama

Prosím Vás poradte mi , mám robiť tortu na vrchu s bielou čokoládou. Neviem akú čoko na to použiť , či mám do nej pri roztápaní pridať aj ceru alebo ako ju spraviť aby bola pekne hladká na vrchu . Už niekoľko dní sa s tým trápim, preto prosím o radu .Ďakujem vopred za všetky odpovede

Pozrite si aj


reklama


reklama

sintias, Po, 01. 10. 2012 - 17:05

Ja používam cokoladovu polevu Carla. Býva tmava. mliecna, biela,alebo extra tmava. Dobre sa mi s nou robi a používam ju aj na cokotransfer. Vzdy mi dobre stuhla a nepridavam do nej už nič.

sintias kde to prosimta kupujes lebo ja mam tiez nestastie na bielu cokoladu...... Plačem

ja používam zo zeelandie scaldis white, vyrábam z nej hlavne plastickú, ale keď som ju dala ako polevu, aj som do nej pridala olej a ceru, ale je aj tak dosť tvrdá a horšie sa krája, takže tiež sa nechám poučiť::)))

mozem sa opytat, ked kupim v Tescu , bielu cokoladovu polevu, je dobra na zaliate torty, nelame sa, a ako mam byhladit kospus kremom pred naliatim tej cokoladovej polevy?aby bola hladky.Teraz som robila cokoladove srce a ten povrch nebol hladky a cokolada sa lamala, a rozpustala som ju s Cerou vo vodnom kupeli...??/

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama