reklama

Bezvaječný a bezlepkový korpus?

Hudy , 18. 09. 2013 - 09:54

reklama

Ahojte, viem, že sa tu už veľa popísalo o bezlepkových korpusoch, ale ja potrebujem bezlepkový a zároveň bezvaječný. Prosím, vie mi niekto poradiť, ako na to? Budem vďačná za všetky rady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Hudy, St, 18. 09. 2013 - 10:21

Ďakujem, bezvaječný som už piekla, len včera nám zistili aj alergiu na lepok a zrovna budúci týždeň idem malému piecť tortičku. No a z tej bezlepkovej múky som úplne mimo. Nesmieme ani sójovú múku, tak som skôr myslela, či mi niekto poradí aj múku k tomu bezvaječnému Bozkávam

ela1, St, 18. 09. 2013 - 10:34

ahoj ja som síce ešte bezlepkové nepiekla ale kupovala som si špeciálnu múku v lekárni , lebo ja nemôžem ani sóju , tak tam mi poradili múku bezlepkovú aj bez sóje .

Hudy, St, 18. 09. 2013 - 11:38

Práve som volala s imunoalergologičkou, lebo mu veľmi zle vyšli aj strukoviny, takže tiež nemôžeme sójovú múku a tá je skoro vo všetkých hotových výrobkoch Smútok Takže mi ostáva iba doma vypekať.
Cookerka, túto múku mi zrovna dala kamarátka na žemličky, tak ju skúsim použiť aj na ten korpus.
Ela1 - A skúsim potom aj tú lekáreň.
Ďakujem veľmi pekne Zlomené srdce

Bea40, St, 18. 09. 2013 - 12:09

Hudy, v pohode urob bezlepkový korpus z chlebovej múky Schär Mix B (neobsahuje nič od sóje), pridaj viac cukru, aby bolo cesto sladšie, potom ho už iba naplníš pudingovou plnkou alebo smotanovou, ktorú môže malinký papať.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama