baliaci papier
Pozrite si aj
ja ho neobalujem, zatial sa nik nesťažoval -))))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vzdy obalujem baliaci papier este potravinarskou foliou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja obaľujem, či je lesklý alebo nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja obalujem, ale celofánom. Zdá sa mi hrubší ako potrav. fólia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vzdy obalujem ale celofanom. Jednak sa potom baliaci papier nepremasti a pekne sa da okolo torty utriet. Potahujem tortu uz priamo na nom a od solamylu ho pekne poutieram.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A čo by sa stalo keby som naň nedala tú fóliu,podla mňa by sa nepremastil,len či by to nejak nevadilo torte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak je kvalitnejsi baliaci papier tak sa nestane nic. Teda neviem cim sa tie baliace papiere farbia a ci ta farba moze prejst do torty to uz netusim. Ale ked som robila prvu tortu tak som dala len baliaci papier (bol aj trosku tensi) a pod tou tortou navlhol a prilepil sa na biskvit a pustil aj trosku farby. Vtedy som si povedala, ze nikdy viac nedam len baliaci papier a radsej investujem aj do celofanu. Ved to ma uz nezrujnuje a urcite je to aj hygienickejsie. A celofan sa mi paci viac ako potravinarska folia lebo sa nim da pekne obalit a nepokrci sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som raz neobalila foliov /zabudla som/ a nechcem na to ani myslieť, ale bola to katastrofa,papier nasiakol mastnotu a keď som vyťahovala s chladničky hotovú tortu, že ju dám už zákazníčke, tak ma skoro vystrelo.Od vtedy lesklý ,nelesklý treba dať foliu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som dlho nedávala nič, ale veľa krát sa stalo, že sa mi nechtiac pri poťahovaní dostala plnka spod torty na papier a niekedy to bolo potom na mieste utrenia trošililinku vidieť .... zásadne som sa rozhodla dávať aj fóliu, keď mi pri odovzávaní torty na papier kvapla kvapka z chladničky - skoro ma šľak trafil .. i ked to za chvíľu uschlo - bolo tak vidieť taký zvlnený kruh ...doporučujem obaliť (a díky za tip - skúsim foliu )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja zásadne dávam potravinársku fóliu - mám takú zmršťovaciu, tak sa mi ani nekrčí, dá sa pekne vyrovnať a napnúť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja obaľujem aj lesklý aj matný papier vždy celofánom . Neusím sa báť že sa náhodu niečo stane .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite obalit pusta farbu , teda aspon ten co kupujem ja..Ale zvyknem dat aj alobal a na to foliu ale to iba na podlozku pod tortu.Na podnos-dosku nedavam nic,mam tam az do skoncenia prace papier a vsetko je ciste
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam iba baliaci celofán dúfam že som to dobre nazvala ale majú ho iba v tescu alebo ked sa náhodou v niektorom papiernictve pýtam tak chcem umyvatelný baliaci papier ale naozaj ho neni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Treba obaliť potravinárskou fóliou..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten leskly (je to celofan) ja uz neobalujem, nepusta farbu, ani sa nepremasti.. klasicky papier obalujem foliou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
strašne moc Vám všetkým zo ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte žienky,chcela by som sa spýtať,videla som v papiernictve baliaci papier,je taký lesklý nie ako obyčajný,no zaujmalo by ma,keď robím podložky či ho už netreba ešte obaliť do potravinovej fólie,neviem či môže prísť do styku s potravinami
