reklama

baliaci papier


reklama

Ahojte žienky,chcela by som sa spýtať,videla som v papiernictve baliaci papier,je taký lesklý nie ako obyčajný,no zaujmalo by ma,keď robím podložky či ho už netreba ešte obaliť do potravinovej fólie,neviem či môže prísť do styku s potravinami Smútok Smútok Smútok Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

katih, Po, 15. 11. 2010 - 14:11

ja vzdy obalujem baliaci papier este potravinarskou foliou

stankad, Po, 15. 11. 2010 - 14:20

Aj ja obalujem, ale celofánom. Zdá sa mi hrubší ako potrav. fólia. Slnko

Alex21, Po, 15. 11. 2010 - 14:21

ja vzdy obalujem ale celofanom. Jednak sa potom baliaci papier nepremasti a pekne sa da okolo torty utriet. Potahujem tortu uz priamo na nom a od solamylu ho pekne poutieram. Mrkám

xxmzlxx, Po, 15. 11. 2010 - 14:25

A čo by sa stalo keby som naň nedala tú fóliu,podla mňa by sa nepremastil,len či by to nejak nevadilo torte Hambím sa Hambím sa

Alex21, Po, 15. 11. 2010 - 14:39

Ak je kvalitnejsi baliaci papier tak sa nestane nic. Teda neviem cim sa tie baliace papiere farbia a ci ta farba moze prejst do torty to uz netusim. Ale ked som robila prvu tortu tak som dala len baliaci papier (bol aj trosku tensi) a pod tou tortou navlhol a prilepil sa na biskvit a pustil aj trosku farby. Vtedy som si povedala, ze nikdy viac nedam len baliaci papier a radsej investujem aj do celofanu. Ved to ma uz nezrujnuje a urcite je to aj hygienickejsie. A celofan sa mi paci viac ako potravinarska folia lebo sa nim da pekne obalit a nepokrci sa.

keli62, Po, 15. 11. 2010 - 14:58

Ja som raz neobalila foliov /zabudla som/ a nechcem na to ani myslieť, ale bola to katastrofa,papier nasiakol mastnotu a keď som vyťahovala s chladničky hotovú tortu, že ju dám už zákazníčke, tak ma skoro vystrelo.Od vtedy lesklý ,nelesklý treba dať foliu. Bozkávam

zabinka, Po, 15. 11. 2010 - 14:54

ja som dlho nedávala nič, ale veľa krát sa stalo, že sa mi nechtiac pri poťahovaní dostala plnka spod torty na papier a niekedy to bolo potom na mieste utrenia trošililinku vidieť .... zásadne som sa rozhodla dávať aj fóliu, keď mi pri odovzávaní torty na papier kvapla kvapka z chladničky - skoro ma šľak trafil .. i ked to za chvíľu uschlo - bolo tak vidieť taký zvlnený kruh ...doporučujem obaliť (a díky za tip - skúsim foliu Úsmev )

zlatat, Po, 15. 11. 2010 - 14:58

aj ja zásadne dávam potravinársku fóliu - mám takú zmršťovaciu, tak sa mi ani nekrčí, dá sa pekne vyrovnať a napnúť

ela1, Po, 15. 11. 2010 - 15:12

ja obaľujem aj lesklý aj matný papier vždy celofánom . Neusím sa báť že sa náhodu niečo stane .

adamira, Po, 15. 11. 2010 - 15:15

urcite obalit pusta farbu , teda aspon ten co kupujem ja..Ale zvyknem dat aj alobal a na to foliu ale to iba na podlozku pod tortu.Na podnos-dosku nedavam nic,mam tam az do skoncenia prace papier a vsetko je ciste

adušik, Po, 15. 11. 2010 - 18:43

ja dávam iba baliaci celofán dúfam že som to dobre nazvala ale majú ho iba v tescu alebo ked sa náhodou v niektorom papiernictve pýtam tak chcem umyvatelný baliaci papier ale naozaj ho neni

macis, Po, 15. 11. 2010 - 19:32

ten leskly (je to celofan) ja uz neobalujem, nepusta farbu, ani sa nepremasti.. klasicky papier obalujem foliou

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama