Aký nôž na krájanie zákuskov.
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja mam na korpusy Thermohauser s 35 cm-ovou cepelou a je super...je i na zakusky, da sa nahriat...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám tiez, ale 36 cm http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/noz-pilkovy-termohauser-36cm/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám cukrárenský nôž s dlhou čepeľou a hladký aj zúbkovaný - oba sú super, ale ten zúbkovaný je o kúsok lepší.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môžem potvrdiť, ja ho mám tiež a nedala by som ho za nič :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam na krájanie cukrárenský nôž s dlhou hladkou čepeľou a ešte jeden klasický nôž, čo používam v kuchyni. Dám si horúcu vodu do pohára a nože do toho. Ked krájam nôž utriem do servítka aby nebol mokrý.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dievčatá poradte,aký nôž na zákusky si mám kúpiť. Krájanie je mojou nočnou morou a viem, že dobrý nôž polovica úspechu.