Aký krém pod orechy?
Pozrite si aj
Ahoj Podľa mňa nezáleží na základe krému, ale na tom masle. Každý čisto maslový krém sa rýchlejšie topí. Ja robím maslové krémy, ale na jedno maslo (250g) pridávam 1/2 Hery. Na chuti nepoznať, že je tam aj margarín, ale vďaka tomu krém lepšie drží. A takto robím všetky maslové krémy. Do tort aj zákuskov. A pri obsýpaných tortách používam väčšinou krém, akým plním, ale opatrne s tmavým, lebo orechy Ti to úplne neprekryjú. Bude poznať, že základ je tmavý. Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gledis táto sa ti neroztečie http://tortyodmamy.sk/varena-cokoladova-plnka alebo iná čokoládová
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak tú plnku, čo ti poradila mobana už používam aj ja
, tu som si ju našla v týchto múdrych stránkach šikovných žienok a je to tá najsamlepšia čokoládová plnka, akú som kedy jedla
. Dnes som robila s ňou zákusok a zašľahala som do nej ešte jeden rozmačkaný banán.
Neboj sa jej a vyskúúúúšaj.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, babenky akým krémom poťahujete tortu keď ju obsypujete len orechami?keď sa nedáva poťah.hmota,idem robiť krém ktorý sa šlahá nad parou žltka cukor a kakao a potom tam ide maslo ale tento krém sa dosť topí na teple a tá torta je v auguste čo bude asi dosť teplo bojím sa aby sa mi tie boky netopili a bude to zliezať aj s orechami