Ako upraviť buriz. hmotu pred potiahnutím
Pozrite si aj
Ja som potrela maslovym kremom a nic sa nestalo. Mozes sj nutelou. Nech sa dari.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
není potřeba použít krém, potahovka drží i na burizonové hmotě - RKT
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano drzi, ale je vidno nerovnosti. Preto som to potrela kremom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Používám jí už dlouho, například z ní mám hlavičku na dortu panenka
http://tortyodmamy.sme.sk/narodeninove/dort-panenka
na stránkách mám k tomuto dortu i návod, včetně té hlavičky. Záleží na tom, jak dobře RKT vyhladíš a taky jak máš vysokou vrstvu potahovky. Dále ji mám použitou jako věž na dortu rokoko nebo jsem z ní dělala střechu na dortu Červená Lhota
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V "Bajecnych dortech" burizonovu hmotu poleju roztopenou potahovkou alebo cokoladou, ta vyplni nerovnosti a medzierky a az potom potahuju
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Když jsem použila RKT poprvé - asi před 2 lety, tak jsem ji taky zarovnala čokoládou a potahovka na tom nedržela, musela jsem ji lepit jedlým lepidlem, takže za mě čokoládu nedoporučuji
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Muze se pouzit cokolada a da se i jednoduse potahnout ale pred potazenim jsem pouzila horkou lzici a potah pekne drzel...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja najprv potiahnem burizónovú hmotu čokohmotou a potom poťahovkou.Čokohmota pekne vyplní nerovnosti,prípadne sa dajú ešte dotvarovať detaily.Pekný deň
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ja som domcek pre smolkov robila z dvoch casti a kazdu som obalila do hladka puncovinou a uz som nenatierala ani krem,ale hned potahovku a super praca...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím Vás skúsenejšie cukrárky o radu. Chcela by som urobiť Šmoulinku z buriz. hmoty ale neviem či už vytvarovanú figúrku treba tiež obtrieť krémom. Nezmekne to od krému alebo nezačne meniť tvar? alebo radšej použiť nutelu alebo..........čo? Vopred ďakujem