reklama

ako prekladať tortu na tácku?


reklama

Ahojte radkyne moje Slnko Kvietok Slnko
Tak odpoveď na túto moju otázku som naozaj nikde nenašla a preto sa znovu obraciam na vás.
Kde robíte tortu? Na čom? Na kuchynskej linke? Na tácke? Na papieri? Na fólii? Alebo kde??? Ja fakt nemám ani potuchy, ako preložím tú ťažkú tortu, ktorú pripravím, na nejaký podnos ozdobený papierom, aby sa mi to nezamazalo od krému... Hambím sa
Včera som robila prvú tortu, ale keďže som nedomyslela toto, plnila aj zdobila som ju priamo na tej tácke, na ktorej ju idem odovzdať. Proste som nedala pod ňu obrúsok, ktorý mi tam ale veeeeeeeľmi chýbal Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

brmbolček ja robím takto: na podložku kde bude torta, si položím spodný plát, z alobalu si natrhám pásy každy preložím na polovicu a obložím podložku...pásy vkladám aj malou časťou po plát, tak aby nebolo nezakryté miesto...takto môžeš smelo plniť a potierať a nič sa ti nezašpiní...alobal je nutné vybrať hneď ako poobtieraš celu tortu, ešte pred vložením do chladničky,lebo maslový krém stuhne a prilepí sa ti aj na alobal a bude sa ti zle vyťahovať.
Tu si pozri ako to vyzerá v praxi.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34735&user=42443
Gabika Slnko

karmelka (bez overenia), So, 18. 12. 2010 - 09:27

presne ako píše Aderiarleen... ja tiež už pplním priamo na tácke a podkladám tuhší papier na pečenie....po vychladení tortu poobtieram maslovým krémom, papier hned vyťahujem a idem poťahovať a zdobiť...

Áno Áno Áno Super baby, ďakujem!!! Toto ma fakt nenapadlo a je to pritom aj celkom logické... Hambím sa Takže ale v podstate som to robila skoro dobre Chichocem sa

ja to tiež takto robím, len si dávam pod potravinársku fúliu menšie kusy, ale tie sa nesmú moc prekrývať lebo by sa zlepili a nevytiahla by si ich

Zakulka, So, 18. 12. 2010 - 11:14

ja som začala robiť takto: mám melaminovu dosku obalenu ozdobným papierom a na tom je ešte potr.folia, a priamo na tej doske aj plnim , ozdobujem,alebo tvarujem proste všetko. Ked sa zašpiní folia len ju utriem kuch utierkou vlhkou a suchou a všetko je čiste. Po zlej skusenosti , čo sa mi stala už robim len takto.Úsmev

maculka, So, 18. 12. 2010 - 11:56

ja vačšinou robím na tácke čo predávajú v cukrárskych pomockach je velmi pekná a netreba pod nu ziaden ozdobný papier, prípadne dozdobujem vsetko okraje marcipánom, tá tácka sa sá v pohode utrieť, nech sa ti darí Zlomené srdce

super Áno takže som nakoniec robila celkom dobre, čo som zamazala, som aj poutierala Úsmev
ale rozhodne to vyskúšam s tým alobalom, super nápad!!! Áno

Ali 80, So, 18. 12. 2010 - 15:22

Ahojte. Ja to robím tak, že na tácku si dám ozdobný papier, na neho celofan, ak keď je torta okrémovaná, tak celofan okolo torty orežem a dávam marcipán. Všetko je pekné čisté a je to veľmi jednoduché. Dúfam, že som vám aj ja trošku pomohla. Tak nech vám to pečie.

macis, So, 18. 12. 2010 - 16:01

ja tortu neprekladam... zacinam ju plnit priamo na tej podlozke (karton, doska obalena papierom a potr.foliou), na ktorej ju budem odovzdavat. Naplnim, omazem, to co omazem na podlozke poutieram handrickou a potom zdobim.. Mrkám

sona7, So, 18. 12. 2010 - 16:51

...ja som sa natrapila niekedy,teraz ako Ali,macis to je super...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama