reklama

ako napravit parizsky krem?


reklama

prosim vas uz velakrat som robila parizsky krem a niekedy sa my stane ze ked uz do uvarenej slahacky dam ceru a kakao tak sa my to nespoji a stale to robim rovnakym postupom nechapem no teraz my ostala taka hrudka v celku a stale ked to premiesam tak s tamade vychadza cera proste sa to nespojilo ale lutujem to vyhodit mozem to zamiesat do masla?nebude to ako zrazene potom ak mate nejaku skusenost s tymto prosim vas o radu dakujem Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

erika43, Št, 28. 07. 2011 - 19:01

Skus to trochu prihriať a rozmixuj tycovym mixerom.Potom nechaj vychladit a spoj s maslom.....mne sa take este nestaloa to fal.pariz.pouzivam casto.Kakao pred pridanim preosejem a ceru nakrajam na kusky.Drzim palce Slnko

dakujem ti erika si poklad vyšlo to teraz som to dala chladit ale uz vydno že je to lepšie ja ho robim takto dam roztopit ceru dam varit smotanu s cukrom potom odstavim a davam ceru a miešam a potom kakao a tiež to rychlo miešam robim ho často ale toto sa my už stalo asi trikrat a potom som ho vyhodila lebo som sa bala aby nebol zrazeny ale už teraz viem ako nato a možem poprosit aj tvoj recept ako ho robiš ty dakujem Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

erika43, Pi, 29. 07. 2011 - 00:09

robim to presne podla receptu na tejto stranke a ked sa mi to vsetko aj kakao aj cera rozpusti premiesam tycovym mixerom....nic zlozite Slnko nech sa darí Slnko

Mne sa to tiez uz niekolkokrat stalo, takze teraz to robim tak, ze slahacku zohrejem s cukrom, v miske si odvazim kakao a do kakaa vmiesam metlickou mensie mnozstvo tej hustej slahacky s rozpustenym cukrom. pekne to rozmiesam na kasu a tak to vlejem do zvysnej slahacky. tymto postupom sa mi este nestalo, aby mi ostali hrudky kakaa nerozmiesane.

šlahačku treba dať variť s cukrom, odtiahnuť s plameňa ,potom mixerom zamiešam neroztopenu ceru+kakao-nemalo by sa to zraziť. ja nikdy neroztapam popredu ceru ale po kuskoch primiešavam.skus

stefi_k, Št, 28. 07. 2011 - 20:11

prehrialo sa to pravdepodobne jak keď čoko uvaríš veľká hruda

maria ja stale tu ceru roztapam a večšinov je super až na tie tri ktore sa nevidarili ale určite to vyskušam tak ako ty a to bude asi istejšie a aj tvoj postup Kristinka vyskušam dakujem vam všetkym Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

klocik, Št, 28. 07. 2011 - 22:09

ahojte, ja dávam všetko spolu a miešam do bodu varu, odstavím a potom vychladnuté dám do ľadničky Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama