reklama

Aká nasrvírovať a ozdobiť jablkovo-karamelový koláč?

Ondro , 21. 10. 2010 - 16:12

reklama

Zdravím, robím jablkovo-karamelový koláč ktorý po sa po dokončení krája ako torta, čiže na "trojuholníky". Koláč bude nižší cca 3-4cm a neviem ako ho by som ho mohol servírovať a s čím podávať. mna napadla nesladená šľahačka no ako ju na tanieri skombinovať s koláčom a čím prípadne dozdobiť, tak aby to vyzeralo profesionálne. Učím sa za cukrára a rád sa hrám zo zdobením a servírovaním, no teraz ma nič nenapadá, budem vďačný za pomoc Mrkám

Pozrite si aj


reklama


reklama

Korona, Št, 21. 10. 2010 - 18:44

,,,ja by som sa sa ťa spýtala ešte, že čo tvorí povrch toho koláča, šľahačka je dobrý nápad, tú by si mohol ozdobne nastriekať na každý rez koláča, posypať napr.čokol.hoblinkami,alebo tam zapichnúť tú ozdobnú čokol.filigránku a okolo poliať nejakým topom napr.karamelovým, alebo koláč poliať topom a vedľa môže byť nastriekaná šľahačka, možností je viacej, teraz ma viac nenapadá, porozmýšľaj. Vyplazený jazyk Úsmev Vyplazený jazyk Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama