
Komentáre
nádherné a aj super napísané
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úžasné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paradny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten sa fakt vydaril
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
petra
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... neni k tomu čo dodať,je to perfektné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...super...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
štrgnime si!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úžasný!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten je ozaj krásny
. Chcem sa opýtať ako si to robila, môj syn je z toho celý paf (ja chcem tiež taký).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Upecies 1 plat piskotoveho cesta, z ktoreho vykrojis 8-9 koliesok s priemerom 10 cm. natries ich kremom a skadas ich na seba (do veze) Potom cele, aj boky, aj ten vrchny plat natries kremom a obtiahnes marcipanom. Ja som pouzila K2. Na ucho odporucam domaci marcipan, rychlejsie tvrdne.
Na vrch - ako pena- robim bielkovu glazuru. T.j. bielko a praskovy cukor, dobre vymiesat!!!! Kym nie je elasticka. (mne sa to nikdy nechce, potom to aj tak vyzera! )
Drzim palce, potom daj vediet, ako si to zvladla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PERFEKTNE
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jáááj, však nazdravieeee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten je krásny
