reklama

Plzeňák

Pridal/a KatkaRF dňa 06. 09. 2008 - 11:51
Plzeňák, torta, KatkaRF, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

moncika, So, 04. 10. 2008 - 14:18

ten je ozaj krásnyÁno pivo . Chcem sa opýtať ako si to robila, môj syn je z toho celý paf (ja chcem tiež taký). Úsmev Úsmev

KatkaRF, Po, 06. 10. 2008 - 11:22

Bozkávam Upecies 1 plat piskotoveho cesta, z ktoreho vykrojis 8-9 koliesok s priemerom 10 cm. natries ich kremom a skadas ich na seba (do veze) Potom cele, aj boky, aj ten vrchny plat natries kremom a obtiahnes marcipanom. Ja som pouzila K2. Na ucho odporucam domaci marcipan, rychlejsie tvrdne.
Na vrch - ako pena- robim bielkovu glazuru. T.j. bielko a praskovy cukor, dobre vymiesat!!!! Kym nie je elasticka. (mne sa to nikdy nechce, potom to aj tak vyzera! Smútok )
Drzim palce, potom daj vediet, ako si to zvladla.


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama