reklama

3D torty a šľahačkové krémy

Itka , 23. 02. 2011 - 14:10

reklama

šikulky prosím vás -nech akokolvek zadám túto spojitosť do vyhladávača-vyhodi mi všeličo-len nie môj problém.Mám teraz pár tortičiek robiť ktoré budu 3D a želaju si do nich šľahačkové zo zeesanom. čiže ja ked naplnim, potom vykrojim do želaného tvaru a potom použijem na punčovinu zvyšky-nebude sa mi pootm poťah topiť?vrch potieram vždy ešte tenkou vrstvou masla s cukru

Pozrite si aj


reklama


reklama

LHOLLA, St, 23. 02. 2011 - 14:21

Itka, napíšem ti osobnú skúsenosť. Robievam zeesan, no vždy ho kombinujem aj s maslovým krémom. To znamená, že aspoň jednu vrstvu do torty, dám vždy maslovú plnku a takisto aj obmazávam maslovou plnkou, včera som mojim chalanom robila čiste zeesanovú a hoci to na fotke nevidno, jedna strana mi trochu padla, nakoľko som nedávala žiaden maslový krém a torta bola riadne vystužená. Záleží asi aj od kropenia korpusu, ja kropím dosť a dávam aj ovocie, takže moje torty sú dosť ťažké. Ak by to bol vyslovene len zeesan neviem. Zlomené srdce

Itka, St, 23. 02. 2011 - 14:45

dakujem lholla-to by nebol problém mám tam tušim aj žiadosť kombinácie s inou maslovou plnkou-len mi ide o to ked zvyšky použijem na punčovinu-čiže v punčovine bude šľahačka a aj kraje vlastne sa nebudu dat mantinely robiť lebo to budem ešte orazávat a tvarovat.
v lete som v podstate začínala s tortičkami a robila som takto trasený krem do prasiatka a potom som to aj zamiešala dp punčoviny-nič sa tomu nestalo a bolo to aj s ovocim ale bolo to pre našu spotrebu ale tu to pôjde pre zákaznikov a diskusie tu už prebehli o tom všelijaké, len teraz ked to potrebujem pozisťovať-nemôžem na žiadnu prist cez vyhladávač.
ty si to mala 3D tortičky?dakujem

LHOLLA, St, 23. 02. 2011 - 14:49

Ja keď robím 3D, tak najprv si vyrežem zo samotných korpusov tvar, bez plnky, potom plním a jasné, potom sa troška obrieza, myslím, že keď sa tam zamotá trocha šľahačkovej plnky, tak sa tomu nestane absolútne nič, veď to potom obmažeš ešte maslovým krémom, apoň kde to pôjde. A áno, tak robím aj klasiku, aj 3d

aramana, St, 23. 02. 2011 - 15:53

Každý názov témy pomoc,poomoocc,prosím...... a podobné, sa museli premenovať -zmenil sa názov -a teraz to už vyhľadávač nenájde.Už je istejšie hľadať priamo v témach.

vroni, St, 23. 02. 2011 - 15:20

Mozem sa spitat ci sa lepsie robi so zeesanom alebo zelatinou? ..a aky je rozdiel? Ja tu zeesam nepoznam... Ja som robila len zo zelatinou a potrela maslom s cukrom a dobre to drzalo.

Itka, St, 23. 02. 2011 - 15:25

vroni ja som zas zo želetínou ešte nerobila,ale zeesan je super-aj nám chuti aj sa stým dobre robi

Ja plním torty zo zesanom.Povrch torty potieram tiež zesanom.Dám do chladničky a na druhý deň poťahujem. Nedávam žiadny krém a všetko mi super drží.
Nech sa darí... Slnko

Itka, St, 23. 02. 2011 - 18:01

Tonka to myslite vážne?ale vy používaze MMF-myslite že na kupovanej poťahovke to niečo bude menit? čiže ja keby to omažem normáln.kremom maslovým tak by to malo byt ok podla vsetkeho.máte s tým niekto ešte skusenosti?

Ja robím skoro všetky torty so zeesanom, tie chcú všetci najviac. Ak robím 3D, tak dotvarujem pučovinou a potriem falošným parížskym krémom a na to dávam WI alebo WI s RDI, alebo pravý marcipán. Zatiaľ mi vždy všetko držalo. Torta Torta Torta

Ja tiež veľakrát používam zeesan lebo zákazníci to žiadajú aj 3D torty s tým plním a ešte aj potieram so zeesanom vyskúšala som všetky poťahovky a nikdy netečú ani v lete. Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

no možno čistý zeesan nie, ale ja som robila v kombinácii s mandarínkami a ráno mi tiekla číra tekutina spod WI, odvtedy dávam pod poťah len maslový krém, resp. ja používam falošný parížsky, ako som už hore spomínala

Itka, Št, 24. 02. 2011 - 08:00

joj-dievčence potešili ste ma-takže môžem vyskušať a dufam to dobre dopadne. šľahačka hrá rolu? zatial som použivala Ken Presto a som s ňou spokojná,idem vyskušať aj Gamaro... Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama