3D torty a šľahačkové krémy
Pozrite si aj
Itka, napíšem ti osobnú skúsenosť. Robievam zeesan, no vždy ho kombinujem aj s maslovým krémom. To znamená, že aspoň jednu vrstvu do torty, dám vždy maslovú plnku a takisto aj obmazávam maslovou plnkou, včera som mojim chalanom robila čiste zeesanovú a hoci to na fotke nevidno, jedna strana mi trochu padla, nakoľko som nedávala žiaden maslový krém a torta bola riadne vystužená. Záleží asi aj od kropenia korpusu, ja kropím dosť a dávam aj ovocie, takže moje torty sú dosť ťažké. Ak by to bol vyslovene len zeesan neviem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem lholla-to by nebol problém mám tam tušim aj žiadosť kombinácie s inou maslovou plnkou-len mi ide o to ked zvyšky použijem na punčovinu-čiže v punčovine bude šľahačka a aj kraje vlastne sa nebudu dat mantinely robiť lebo to budem ešte orazávat a tvarovat.
v lete som v podstate začínala s tortičkami a robila som takto trasený krem do prasiatka a potom som to aj zamiešala dp punčoviny-nič sa tomu nestalo a bolo to aj s ovocim ale bolo to pre našu spotrebu ale tu to pôjde pre zákaznikov a diskusie tu už prebehli o tom všelijaké, len teraz ked to potrebujem pozisťovať-nemôžem na žiadnu prist cez vyhladávač.
ty si to mala 3D tortičky?dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja keď robím 3D, tak najprv si vyrežem zo samotných korpusov tvar, bez plnky, potom plním a jasné, potom sa troška obrieza, myslím, že keď sa tam zamotá trocha šľahačkovej plnky, tak sa tomu nestane absolútne nič, veď to potom obmažeš ešte maslovým krémom, apoň kde to pôjde. A áno, tak robím aj klasiku, aj 3d
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Každý názov témy pomoc,poomoocc,prosím...... a podobné, sa museli premenovať -zmenil sa názov -a teraz to už vyhľadávač nenájde.Už je istejšie hľadať priamo v témach.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mozem sa spitat ci sa lepsie robi so zeesanom alebo zelatinou? ..a aky je rozdiel? Ja tu zeesam nepoznam... Ja som robila len zo zelatinou a potrela maslom s cukrom a dobre to drzalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vroni ja som zas zo želetínou ešte nerobila,ale zeesan je super-aj nám chuti aj sa stým dobre robi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, musim vyskusat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja plním torty zo zesanom.Povrch torty potieram tiež zesanom.Dám do chladničky a na druhý deň poťahujem. Nedávam žiadny krém a všetko mi super drží.
Nech sa darí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tonka to myslite vážne?ale vy používaze MMF-myslite že na kupovanej poťahovke to niečo bude menit? čiže ja keby to omažem normáln.kremom maslovým tak by to malo byt ok podla vsetkeho.máte s tým niekto ešte skusenosti?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím skoro všetky torty so zeesanom, tie chcú všetci najviac. Ak robím 3D, tak dotvarujem pučovinou a potriem falošným parížskym krémom a na to dávam WI alebo WI s RDI, alebo pravý marcipán. Zatiaľ mi vždy všetko držalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež veľakrát používam zeesan lebo zákazníci to žiadajú aj 3D torty s tým plním a ešte aj potieram so zeesanom vyskúšala som všetky poťahovky a nikdy netečú ani v lete.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no možno čistý zeesan nie, ale ja som robila v kombinácii s mandarínkami a ráno mi tiekla číra tekutina spod WI, odvtedy dávam pod poťah len maslový krém, resp. ja používam falošný parížsky, ako som už hore spomínala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
joj-dievčence potešili ste ma-takže môžem vyskušať a dufam to dobre dopadne. šľahačka hrá rolu? zatial som použivala Ken Presto a som s ňou spokojná,idem vyskušať aj Gamaro...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
šikulky prosím vás -nech akokolvek zadám túto spojitosť do vyhladávača-vyhodi mi všeličo-len nie môj problém.Mám teraz pár tortičiek robiť ktoré budu 3D a želaju si do nich šľahačkové zo zeesanom. čiže ja ked naplnim, potom vykrojim do želaného tvaru a potom použijem na punčovinu zvyšky-nebude sa mi pootm poťah topiť?vrch potieram vždy ešte tenkou vrstvou masla s cukru