zrazený krém
Pozrite si aj
napusti si do dresu teplú vodu a šľahaj to v nej malo by sa to spojiť a potom samozrejme to šľahaj v studenej aby Ti to stuhnulo u mňa to funguje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... alebo skús šľahať nad parou a keˇuvidíš, že sa to začína spájať daj to dole z pary a ešte chvíľočku mixuj. Mne to pomáha.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
u mňa najlepšie zaberá roztopený stužený tuk /cera/, ktorý po kvapkách pridávam do kaše a mixujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky dakujem Vám za rady.
Skúsila som radu Jannky a dopadlo to na
Bola to minútová záležitosť a krém je super. Ešte raz dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
stačí ak si trocha krému roztopíš v mikrovlnke a počas šlahania to prileješ a došlaháš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prečo robiš k tomu aj puding? veď ten karamel s tou šľahačkou a hera je fantasticky lahodný a jemný krém na čo puding? nechcem sa starať,alebo byť drza to nie, len mi to nejde do hlavy
, ale proti vkusu žiadna dišputácia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vživote som nejedla fantastický krém z hery.Ak nedáš do domácich zákuskov maslo,tak je to umelina.A margarínové zákusky si každý može kupit v cukrárni,alebo vo výrobni zákuskov.Ja prACUJEM LEN Z MASLOM,.neviem si predstavit,že by som dala do plnky čo len jednu heru,alebo palmarín,to nie su domáce zákusky,čo vy na to Kelinka a Irmuška.Myslím si,že vy tie uznávate maslo,alebo nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež nedávam len heru, dávam jej len tretinu /zvyšuje to trvanlivosť krému/, reagovala som na tento recept, že by som nedavala ešte aj puding, keď vlastne netreba, ale je mi jasné, že každému inak chutí takže dobrú chuť každej po jej
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam do krémov maslo aj heru(pol na pol) a môžem povedať že je dobrý,samotné maslo je pre mňa moc ťažké a potom maslo rýchlejšie mäkne a pri tortách sa môže stať že sa posunie na bok(samotné maslo nedrží tak tvar) a ešte,vo výrobniach nepoužívajú heru a ani palmarin,je to stužený tuk bez názvu,videla som to v jednej výrobni.Karamelový krém-ja robím zo salka+ karamelového pudingu a je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
maslo rychlejsie mäkne???????????????? to snad hera, nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ktorá lepšie drží tvar?daj si pri izbovej teplote zmäknúť maslo aj heru a skús na dotyk ktoré je mäkšie (heru v pohode z obalu vyklopíš a maslo musíš zoškrabovať)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z toho ,co si Szilvia napisala jasne vyplýva, ze lepsie drzi tvar maslo! Nechcem sa hadat, je to vec nazoru, uplne suhlasim s Alenou-K: do kremov mne osobne pasuje len maslo, ale ako hovorim, sto ludi, sto chuti,...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
práve že hera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky prosím Vás o radu ako prerobiť zrazený krém. Uvarila som 2,5dcl mlieka, 1 žltok, 3 lyžice Zl.klasu nechala som to vychladnúť a potom som primiešala k vymiešanej Here. Nakoniec som do krému primiešala kryštálový cukor upražený na karamel a zaliaty šľahačkovou smotanou-samozrejme vychladnutý. Všetko bolo o.k. a nakoniec sa zrazil. Co mám robiť??????
