reklama

zrazený krém


reklama

Kočky prosím Vás o radu ako prerobiť zrazený krém. Uvarila som 2,5dcl mlieka, 1 žltok, 3 lyžice Zl.klasu nechala som to vychladnúť a potom som primiešala k vymiešanej Here. Nakoniec som do krému primiešala kryštálový cukor upražený na karamel a zaliaty šľahačkovou smotanou-samozrejme vychladnutý. Všetko bolo o.k. a nakoniec sa zrazil. Co mám robiť?????? Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

napusti si do dresu teplú vodu a šľahaj to v nej malo by sa to spojiť a potom samozrejme to šľahaj v studenej aby Ti to stuhnulo u mňa to funguje Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Jannka, So, 15. 01. 2011 - 15:40

... alebo skús šľahať nad parou a keˇuvidíš, že sa to začína spájať daj to dole z pary a ešte chvíľočku mixuj. Mne to pomáha.

AnnaC, So, 15. 01. 2011 - 15:52

u mňa najlepšie zaberá roztopený stužený tuk /cera/, ktorý po kvapkách pridávam do kaše a mixujem

Kočky dakujem Vám za rady. Hambím sa Hambím sa Hambím sa Skúsila som radu Jannky a dopadlo to na Áno Áno Áno Bola to minútová záležitosť a krém je super. Ešte raz dakujem Tlieskam Zlomené srdce Tlieskam Zlomené srdce Tlieskam Zlomené srdce

stačí ak si trocha krému roztopíš v mikrovlnke a počas šlahania to prileješ a došlaháš.

JANAAB, So, 15. 01. 2011 - 22:46

prečo robiš k tomu aj puding? veď ten karamel s tou šľahačkou a hera je fantasticky lahodný a jemný krém na čo puding? nechcem sa starať,alebo byť drza to nie, len mi to nejde do hlavy Mrkám Mrkám , ale proti vkusu žiadna dišputácia Chichocem sa

Alena_K, Ne, 16. 01. 2011 - 00:18

Vživote som nejedla fantastický krém z hery.Ak nedáš do domácich zákuskov maslo,tak je to umelina.A margarínové zákusky si každý može kupit v cukrárni,alebo vo výrobni zákuskov.Ja prACUJEM LEN Z MASLOM,.neviem si predstavit,že by som dala do plnky čo len jednu heru,alebo palmarín,to nie su domáce zákusky,čo vy na to Kelinka a Irmuška.Myslím si,že vy tie uznávate maslo,alebo nie Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

JANAAB, Ne, 16. 01. 2011 - 19:02

ja tiež nedávam len heru, dávam jej len tretinu /zvyšuje to trvanlivosť krému/, reagovala som na tento recept, že by som nedavala ešte aj puding, keď vlastne netreba, ale je mi jasné, že každému inak chutí takže dobrú chuť každej po jej Bozkávam Váľam sa od smiechu po podlahe

sio, Ne, 16. 01. 2011 - 11:01

ja používam do krémov maslo aj heru(pol na pol) a môžem povedať že je dobrý,samotné maslo je pre mňa moc ťažké a potom maslo rýchlejšie mäkne a pri tortách sa môže stať že sa posunie na bok(samotné maslo nedrží tak tvar) a ešte,vo výrobniach nepoužívajú heru a ani palmarin,je to stužený tuk bez názvu,videla som to v jednej výrobni.Karamelový krém-ja robím zo salka+ karamelového pudingu a je super

Sonia76, Po, 17. 01. 2011 - 08:45

maslo rychlejsie mäkne???????????????? to snad hera, nie? Prekvapenie

sio, St, 19. 01. 2011 - 19:31

a ktorá lepšie drží tvar?daj si pri izbovej teplote zmäknúť maslo aj heru a skús na dotyk ktoré je mäkšie Pohoda (heru v pohode z obalu vyklopíš a maslo musíš zoškrabovať)

Sonia76, Št, 20. 01. 2011 - 07:53

z toho ,co si Szilvia napisala jasne vyplýva, ze lepsie drzi tvar maslo! Nechcem sa hadat, je to vec nazoru, uplne suhlasim s Alenou-K: do kremov mne osobne pasuje len maslo, ale ako hovorim, sto ludi, sto chuti,... Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama