zmraziť či nezmraziť?
Pozrite si aj
Ja by som nezmrazovala. Ne tejto stránke sa cukrárky prezentujú hlavne tým, že ponúkajú všetko kvalitné a čerstvé. Ja nepečiem na objednávky, ak sa nám náhodou zvýšia zákusky tie dávam bežne zmraziť. A rozmrazená potravina sa nemá dávať znovu zmrazovať a kde máš istotu, že zopár zákuskov si nedá zákaznik zmraziť ? Korpusy tiež môžu chytiť nejaký pach od iných potravín, ktoré máš v chladničke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som zmrazila nic tomu nebude..niekto mrazi aj celu tortu a je v pohode..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Súhlasím s Tami. Určite by som nezmrazovala nič pre zákazníka. Pre nás síce mrazím bežne koláčiky aj kus torty, keď sa hneď všetko nespapá, ale pre zákazníka by som si to nedovolila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som nezamrazovala. Mne nechutia ani zmrazené zákusky. Dvakrát som dala zamraziť a rozmrazila som a skončili v koši. Nám to nechutilo. A nie je nad čerstvé. To mrazenie určite zanechá nejaké stopy. To je môj názor. Tisíc ľudí, tisíc chutí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tu nová, tak som sa neodvážila ešte nikomu na nič odpovedať. Na túto stránku chodím asi 2 roky skoro každý deň, je to moja droga. Na objednávky nepečiem, iba pre moje deti a vnúčatá. Súhlasím s dievčatami, že pre zákazníka by som už rozmrazené sa neodvážila dať. Mrazím iba zopár zákuskov, keď sa zvýšia, je to v pohode, ale nie je to ono...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež som toho názoru, že ak by som si ako zákazník zaplatila za domáce pečivo, čakala by som čerstvý tovar. a na druhej strane, keď si chcem nechať zaplatiť za svoje produkty, musím vedieť, že ponúkam kvalitu, za ktorou si stojím a tá predsa nemôže byť z mrazničky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moj nazor 2 dni v mraznicke, tomu neublizia, je ako cerstva, ale to robievam iba ked musim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Myslíš korpus, alebo celá torta ? A zákazník o tom vie ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Marcellina pokial chces mrazit len korpus, kludne mozes. Tiez som raz mala toho hodne, a potrebovala som korpusy napiect tyzden dopredu. Dala som to do mrazaku,bolo to tam tyzden a den predtym ako som isla plnit kremom som korpusy vybrala. Boli ako cerstvo upecene. Krem som nikdy nemrazila, takze s tym ti nepomozem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Marcelina píšeš, že si sa nedočkala odpovede, ale keď som pozrela tvoj príspevok "vianočné" z konca októbra tam odpovede ohľadne zmrazovania korpusov máš. Ty musíš sam zvážiť, či zvládneš upiecť 14 kartónov pri malom dieťati. Je to tvoja robota a tvoja reklama.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som tiež nemrazila, a dobrý korpus by ti mal na chladnom mieste vydržať aj zo 4 dni, ja pečiem korpusy prvé a postupne ich plním, keď sú dobre pozakrývané aby neoschli a na tmavom mieste, nič sa im nestane, veď kým doplním všetky trvá to aj 3-4dni, tak rozhodnutie je na tebe
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja som dávala mraziť korpus,dávala som aj s papierom ako bol upečený, zabalila do folie. Papier na pečenie som dávala dole, až keď sa korpus rozmrazil a bol OK, keď som ho mrazila bez toho papiera sa mi zdal po rozmrazení príliš suchý.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja osobne by som zmrazovať nedávala.Už som piekla aj pre 160 ľudí a stíhla som to ,tak že v pondelok som si napiekla korpusy na torty, v utorok na zákusky a vo štvrtok už poobede brali všetko.Bolo to všetko čerstvé a boli spokojní.A ja keby som vedela,že to bolo už v mrazničke tak viacx by som si už u tej cukrárky neobjedenala.Nech si hovorí niekto,že je to dobre z mrazničky,ale ja stále poviem ,že pre seba ak sa mi zvýšia nejaké zákusky čo nestíhneme pojesť,tak na tie 2-3 dní dam do mrazáku,ale po rozmrazení to už nie sú čerstve. Ale Ty sa musíš sama rozhodnúť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
waw, toľko odpovedí, super
, takže radšej si máknem a nedám to zmraziť, samozrejme, ze som myslela že zmrazim iba korpusy na rolády, nie hotovú roládu, tu som čítala, ako nejaká žienka písala, že zmrazuje bežne 2 mesiace a ked to použije že to ani nepozná. Ja osobne tiež nezmrazujem, radšej to rýchlo pojeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, ja zas opäť otravujem
, ale nedočkala som sa odpovede či zmraziť korpusy či nie. Keby ste s tým mali skúsenosť rada by som vedela na ako najdlhšie. Plánujem zmraziť korpus na rolády, tak sa mi to zmestí do mrazničky a dosť by mi to pomohlo všetko stihnúť
. Mám objednávku na 14 kartonov. Teraz na dortománii som sa dočítala že zmrazujú aj krém šľahaný nad parou a že je super, tak aj to mi pomôže
. Ja by som prijala keby to všetko bolo možné zmraziť na dva týždne čo poviete, prosím odpíšte mi, čas sa kráti, vopred ďakujem
