zas tie medovnicky:0)
Pozrite si aj
V umelej a jablkom by mali zmeknut na druhy den..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nezmekli ale v sacku boli zaviazane...co este poradite,nejaky zazrak,prosim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam do sklenenej 4l fľaše ,na vrch rozkrojene jablčko a sú mekké celú zimu ,ked jablko zhnedne vymením ho , ale každému sa osvedčilo niečo iné ,musíš skúšať,tak nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam do sklenenej 4l fľaše ,na vrch rozkrojene jablčko , uzavriem a sú mekké celú zimu ,ked jablko zhnedne vymením ho , ale každému sa osvedčilo niečo iné ,musíš skúšať,tak nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jooj uložilo mi to dva krát ...prepáč
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj...ja som ich dávala do sáčku a dala som k nim celý krajec chleba nie len korku a zmekli niektoré až velmi ...vyskúšaj možno to zaberie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skús do zavretej nádoby,sáčku vrknúť pár kvapiek vody.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ak si ich prepiekla, tak asi nezmäknú.
Ja vyberám medovníky skôr, ako zhnednú, čiže majú len taký ľahký nádych upečenia. No upečené sú na 100%. Vždy, keď ich vytiahnem z trúby, myslím si, že sú surové, ale oni potvorky sú už upečené. No a vtedy sú správne upečené a stále mäkučké. Bez akýchkoľvek trikov, chleba, jablka. Len sa nesmú prepiecť. Akonáhle ho prepečieš, myslím si, že nepomôže už nič na to, aby zmäkli. Upeč druhé, alebo ti pošlem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je pravda, pripečené už nezmäknú...ak pomôže ja pečiem na 220stupňov cca 2-3 minuty, väčšie max 5min.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak naozaj nezmäknú treba ich pomlieť a
pridať do plnky s orechami do kysnutého točeného koláča.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
juj baby 3minuty boli uplne este neupecene,som davala pozor,ale aj tak to vyslo na nejkych 10 a asi 7 by bolo ok,ale sa bojim,ze budu surove furt..aaach jooo..su vyborne,len chrumkavejsie no...tak ich spapame a upeciem dalsie uz 3tie a budem piect len 5min neviem,ci to zvladnem stale sa mi to zda malo a ze nebudu hotove..inak jedny co som piekla asi tych 7 su mekucke,ale su uplne svetle,tak do dalsich uz som supla lyzicu kaka,lebo to mi pride jak nie perniky,ale ine pecivo take svetlucke
jak na potvoru,ked mi treba surne a pekne nie pre nas,tak sa mi to skomplikovalo,baby poskusam este hocico,drze mi palce a dakuejm krasne za pomoc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata podarilo sa mi zase o trosku viac upiect perniky a su tvrde polka krasne makka a druha tvrda jak das,dala som tam korku z chleba,ale aj ta stvrdla,tak som skusila jabcko,ale nic..Kolko dni tam treba nechat tu korku,ci jablko,kym to zmakne?A ako casto menit,ci..Je sanca,ze do piatku budu medovniky makke?A skladovat ako najlepsie,teraz som ich dala do sackov a zavrela,mam na to plechove a umelohmotne krabice..ak nezmeknu musim piect zase
a uz naozaj nevladzem,poradte prosim,ci sa to da,dakujem 