reklama

Vrbovské rezy

Pridal/a Elena z Detvy dňa 06. 07. 2011 - 21:52

Skúšala som chuťove sú dobre len tie orechy s toho sa odliepali a padalo to dolu tam písala že treba potrieť bielkom to je malo ja bi som skôr dala sneh z bielka to je môj názor ak mate s tím skúsenosť poradte Áno Áno Áno Áno Áno Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Vrbovské rezy, torta, Zákusky, Elena z Detvy, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Čo bi človek nespravil pre syna to som Jankovi piekla do roboty bol výborní a hlavne tie orechy škoda že padali aj pri krájaní potom ten koláč neukáž tak ako bi mal byt Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

keli62, St, 06. 07. 2011 - 23:10

Nepoznám ich ale možu biť fajnovééééééééééé Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Hidasz, Št, 07. 07. 2011 - 08:56

ja som tam dala penu z vyšlahaného bielka s cukrom ,po upečení bola krásna držali tam oriešky,ale pri nakrajaní sa mrvilo a podalo z cesta.Takže nabuduce vrch cesta natriem na tenko s lekvárom aby aj pod bielkom bolo trocha lekváru,určite nezaškodí,ináč aj takto zmyzla aj posledná omrvinka,preto veľmi pekne ďakujem za tento recept.

ja som ich jedla si pred dvoma týždňami a myslím ,že to cesto z orechami piekli opačne-nasypali orechy na plech a potom na to capli cesto,po upečení obrátili a orechy v pohode držali Úsmev

alager, Št, 07. 07. 2011 - 13:41

My to zalievame čokoládou, ale predtým si ešte uchmatneme tie upečené orechy, ktoré slabo držia! Lebo sú mňamkové. Tou čokoládou to len tak líznuť, nie celkom zaliať, len tak, aby bolo aj oriešky suché vidno. Vtedy neopadávajú.

alager, Št, 07. 07. 2011 - 16:52

Skús, nič nepokazíš a orechy budú držať aj pri krájaní. My ho robíme roky a vždy sa zožerie. Najlepšie sú tie orechy navrchu. Pre istotu ich dávame viac, lebo, skôr ako to stihneme zaliať, polovica je zrazu fuč. Tak buď rýchlo zaliať čokoládou, alebo dať viac orechov. Úsmev

Korona, So, 09. 07. 2011 - 07:37

...recept na tento koláčik som písala ja, robievam ho dosť často, orechy len treba lepšie pritlačiť na natreté bielko a po upečení čokoládou tiež riadne pofŕkať -poliať , ale aby bolo vidno tie orechy, potom nič neopadáva, ak, tak len troška - tak ako píše alager. Orechy sa nedávajú ani na spodok plechu prvé ani sa nemusia dávať do snehu, patria navrch, ani do karamelu - to by už bol iný koláč. Treba len viackrát vyskúšať a ono to pôjde, dobrú chuť.
Ďakujem Elene z Detvy za vloženie foto, vyšiel ti krásne, len tej čokolády treba trocha viac, potom ani orechy nebudú padať. Kvietok Slnko Kvietok Slnko Kvietok Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

MariaO, So, 11. 02. 2023 - 11:36

Orechy stačí viac pritlačiť,robila som prvýkrát a super,ani pri krájaní sa neoddelovali

Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk ....vyskúšam, aj s Vašimi radami/ďakujem/ lebo vyzerá super a ja mám orechy veľmi rada Chichocem sa Chichocem sa Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama