
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerajú pekne,tie čo som robila ja,boli moc mokré.Mohla by som poprosiť recept ak nieje tajný???Díki.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite nie je tajny,nakolko som sa musela preorientovat na bezlepkove pecenie,dlho mi trvalo najst spravne recepty na rozne zakusky.Tento je povodne na metrovy bezlepkovy kolač.Recept:SUROVINY:3 vajcia,80 g cukor krys.,30 g muka MIX C alebo Jizerka,3 pl vody 1/4 PDP,60 G puding vanilkovy /ja davam OETKER/Upeciem 3x /do jedneho cesta dam miesto vanilk.pudingu jahodovy kvoli farbe,to bude stredny plat.
Zarobim sa 2 x roztok:1 x 2dcl vody,stava z citronu,puncova esencia,rum ale kvoli detom nemusi byt.Jeden roztok zafarbim jahodovym sirupom a druhy sirupom ZLATA STUDNA RUMOVY CAJ.POPRIPADE TREBA OCHUTNAT A POCHUTIT PODLA SEBA.Spodny bledy korpus ovlazime puncom,aby vsiakol,potrieme ribezlovym dzemom.Stredna cerveny korpus s i narezem asi na 1 1/2 - 2 cm pasiky a striedavo ukladam na spodny korpus,nakoniec potrieme dzemom a polozime treti korpus na ktory zvysny roztok opatrne poprasime,ale nie moc lebo by to bolo moc mokra,zetazim a nechat v chladnicke,najlepsie cez noc.Na druhy den dam polevu.Dobru chut
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky