
Komentáre
no receptik niz zlozite klasika
1 kg muky polohrubu alebo hladku kto ako dava
1 kocka drozdia
troska cuktu do kvasku aj do cesta
troska soli
a mlieko
spravite si normalne kysnute cesto a nechate vykysnut
potom si ho data na pomucenu dosku a len z rukami si ho troska roztiahnete na stvorec a do stredu polozite vytvarovanu kosku pomletych oskvariek a cestom zabalite oskvarky ako by ste skladali obalku
a prevalkavate ako listkove cesto a medzy prevalkanim cesto nechate odlezat cca 10 15 min
a nakonies sa prevala na hruku cca 0,7 -1 cm podla tohoa keich chcete mat vysoke a vykrajujete kolieska a potreite vajickom a posypete rascou alebo sezamom a pecieme to je asi vsetko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem idem ich vyskušať dufam že sa podaria lebo ja som ich ešte nikdy neskušala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
po tom sladkom by som si veru aj dala vyzeraju mňamkovo daj recept
