
reklama
reklama
Komentáre
receptík by nebol?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PARÍŽSKE ROŽKY: 4 bielka,30 dkg ml.cukor,20 dkg ml.orechov,2 pol.lyž.strúhanky alebo hrubej múky.Bielka s cukrom šľahať nad parou do tuha,potom pridať orechy a múku alebo strúhanku.Nechať asi 2 hod.odstáť na chladnom mieste,na plech dať papier a robyť rožky, potom sušiť v rúre tak 20-25 min.Dobrú chuť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobré
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Podobné obrázky