
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňam!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerá naozaj super
(nie ako tá moja
) akú si dávala čokládu? Mne sa lámala a odpadávala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem aj Tebe sa určite podarí, len treba viac krát skúšať.Ja používam na polevy vždy len tabuľkovú čokoládu Figaro pokiaľ je to možné a roztápam ju nad parou spolu s cerou tak od oka aby nebola veľmi hustá ani riedka a nôž pri rezaní vždy máčam do horúcej vody pri každom zákusku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
parádne rezy
. máš ich obaľované v oblátke alebo ma klame zrak? vďaka za odpoveď.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dík,áno,sú obalené v tortových oblátkach, postup celej šachovnice je v postupoch na pečenie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmmm karamel .... slinky sa zbiehaju...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...a veru aj majú prečo , táto plnka je veľmi chutná a neskazí sa tak skoro, lebo nie je šľahaná zo surového tuku, ale tuk sa varí spolu s karamelom. Takže do teplého počasia ako stvorená.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a kde je recept?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Receptík máš vpravo v receptoch, ak nenájdeš, napíš, pošlem Ti ho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som tiez chcela tento recept, lebo som ho nenasla medzi receptami.. robievam tuto sachovnicu, ale vzdy len 2x2 nie ako tu 3x3, a vzdy je ovalna na priereze, a nie takyto krasny obdlznik, hlavne to by som chcela vediet ako robite (ze sa nezlomi oblatka, ale takto krasne sa zohne).. dakujem
UZ som nasla :) dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja najprv poriadne potriem oblátku horúcim karamelom a kým naukladám pásy, oblátka dovtedy zmäkne a krásne sa s ňou pracuje: Nech sa darí:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky