reklama

Domáci krémeš

Pridal/a machova dňa 14. 10. 2010 - 06:21
Domáci krémeš, torta, Zákusky, machova, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Je suprovy no ak Ti môzem poradit ,ked davas vrchny plat otoc ho opacne tym hladkym navrch bude to krajsie ja ked robim francuzky kremes tak nedavam vrchny plat ale cokoladu lejem na rastlinnu slahacku samozrejme cokolada musi byt letna a slahacka dobre vyslahana Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

machova, Pi, 15. 10. 2010 - 06:31

Ďakujem za radu, toto ma nenapadlo, roky to robíme takto.Čo sa týka toho vrchného plátu (nedávaš ho)-dobrá inšpirácia.
Ja do krémeša či už medového alebo z lístkového cesta (robím si sama) používam 33% šľahačku.

To je jasne ze si robis sama v obchode take listkove nezozenies a davas do cesta aj ceru v Kvietok Kvietok sak

Korona, Št, 14. 10. 2010 - 10:16

...ten vyzerá úúúúúžasne Vyplazený jazyk Tlieskam Vyplazený jazyk Tlieskam Vyplazený jazyk Tlieskam
...ja dávam na francúzsky krémeš čokoládu na vrchný plát cesta, vtedy prevrátim cesto hladkou stranou hore. Tlieskam Áno Slnko Kvietok


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama