
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je suprovy no ak Ti môzem poradit ,ked davas vrchny plat otoc ho opacne tym hladkym navrch bude to krajsie ja ked robim francuzky kremes tak nedavam vrchny plat ale cokoladu lejem na rastlinnu slahacku samozrejme cokolada musi byt letna a slahacka dobre vyslahana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za radu, toto ma nenapadlo, roky to robíme takto.Čo sa týka toho vrchného plátu (nedávaš ho)-dobrá inšpirácia.
Ja do krémeša či už medového alebo z lístkového cesta (robím si sama) používam 33% šľahačku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je jasne ze si robis sama v obchode take listkove nezozenies a davas do cesta aj ceru v
sak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam do cesta Heru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ten vyzerá úúúúúžasne
...ja dávam na francúzsky krémeš čokoládu na vrchný plát cesta, vtedy prevrátim cesto hladkou stranou hore.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za pochvalu a radu. Nabudúce určite skúsim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky