
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...a prosííííím recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cesto: 20dkg pol. muky, 15dkg palmarin, 10dkg prask. cukru, 1 vajce, pol PDP, 2 PL kakaa, vsetko zmiesit a dat upiect.
krem 1: 5 dcl vody, 4 PL krys. cukru, 1 vanilka, 2 zlate klasy, uvarit husty krem a staleho miesania pridat sneh (5 bielka, 5 PL krys. cukru, ku koncu slahania 1 PL prask. cukru), dobre zamiesat, prevarit a za horuca dat na upecene cesto
krem 2: 3 dcl mlieka, 1PL kryst. cukru, 3 PL prask. cukru, 5 zltka, 1a pol PL pol. muky, 2 PL kakao, uvarit husty krem, do vychladnuteho 1 heru. Natriet na vychladnuty 1. krem, na vch postruh. cokolada
Dufam, ze vsetkym bude chutit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňáááááááááááááááááááááááááám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nepoznám, vyskúšam, ďakujem!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskušam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky